SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Manjakani Asli ada di sini

Kisah #manjakani

Kapsul manjakani #homemade
Suatu hari tu kak Fid dapat whatsapp
“Kak..kenapa lepas saya amalkan manjakani saya kena KEPUTIHAN?”
Baca je soalan tu..kak Fid dah rasa sesuatu
Then kak fid pun tanyalah beliau..
Apa beliau rasa..macam mana rupa keputihan etc..
Seram juga tauu
Beliau cakap sebelum ni tak de pun macam tu..
Sembang sembang..
Taraaa..
Nak tau?

Apakah ‘KEPUTIHAN’ tersebut??
Rupa-rupanya..itu…petanda seorang wanita itu sedang subur..(dikira dengan tarikh datang haid etc)
Korang tau dak cara mengenalpasti waktu subur?

(Kak fid guna kaedah ni la untuk family planning..ambikkauuu 10 tahun kahkah)
Ok..

Puan tersebut..baru perasann.of course beliau happy sebab beliau sedang dalam usaha nak mendapatkan anak??
Alhamdulillah #manjakani #asli memberikan cahaya..

Kihkihkih
Puan tersebut tak kena keputihan pun sebenarnya.. beliau ingat itu keputihan..salah sangka sikit je..???
Nak manjakani asli? Meh contact akak
Kapsul manjakani RM24 /botol
Serbuk manjakani

RM20/ botol
Postage

RM8 SM

RM11 SS
Untuk tempahan

Whatsapp 0132023394 sekarang
Whatsapp 0132023394 sekarang
Whatsapp 0132023394 sekarang

Bahan-bahan sos tomato segar

Fresh tomato sauce
Tomato 660g

Celery 90g

Carrot 100g slice

Leek 65g slice

Bawang besar 110g cube

Majarom 5g

Sweet paprika 1tsp

Pizza seasoning 11/2 tsp

4tasp sugar

11/2 tsb salt

Oregano 5g

Garlic 30g

2tbsp vinegar

4tbsp olive oil

1 bay leaf

Teaser koleksi mirabelle september

Adik manisssss

Ni haaaa

Cantikkk

Nak ke?nak ke?

Whatsapp 0132023394 ye…

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.