SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Hati Perempuan

Hati Perempuan drama tv3 setiap hari Isnin hingga Khamis jam 7pm
Apa punya turr la tv3 ni time maghrib tayang drama Melayu..

Hati Peremluan sebenarnya tajuk yang salah dan tidak tepat!
Sepatutnya letaklah tajuk
HATI PEREMPUAN YANG MEROYAN
Yuhanis bagi saya seorang perempuan mereng. Ego tak bertempat angkuh tak menentu..bodoh juga!kahkah..kutuk watak drama ok ….kufur nikmat si Yuhanis ni
Dia sepatutnya bersyukur non-stop dan menerima seadanya serta hiduplah dalam alam nyata kahkahkah

Ada ye perempuan gitu??

Lagi satu kelakar drama ni

Rumah nalaa punya besaq ada sekuriti guard tapiii..penyangak senang je pecah masuk…

Then..then…bodyguard Tengku Zaril tu pula..makan gaji buta ke apa? Bos ko dah kena belasah baru ko muncul??kahkahkah

Macam biasa drama Melayu akan tamat dengan penuh KELAM KABUT..
In fact tengok je last episode anda akan faham the whole story!!

Sekarang depa dok tayang DIA ISTERI LUAR BIASA yang sepatutnya buh je tajuk DIA ISTERI GILA SAPGHA!
Usah kautanya maknanya..

Sekian

Suka hati hakak la nak komen macam mana punn

Masakan yang tak sedap

Dah banyak kali kena tapi tetap bagi peluang

Nasi goreng ikan masin..tak da rasa ikan masin..garam pun tak dak!

Bihun tomyam..cili tak da sebiji pun..tak pedas langsung!

Mi goreng
Masinnnn yang amat.pahit juga…goreng mi tak masak.kicap terlebih. Tak letak cili ke apa?

Nasi goreng ayam kunyit
Nasi goreng letak kicap je!

Nak mwniaga buatlah cara nak meniaga!

Aku jarang nak komplen macam ni kat blog tapi…sudahlah Aida Tom Yam seksyen 24! Memang tiada peluang lagi!

Sila pastikan makanan dimasak dengan berperisa sepatutnya..

Masa di lokasi lama servis lembab kemain..sekarang laju tetapiiiiii……..

Sekian
Saya yang kecewa dengan kalian!

Hadiah Hari Guru

Pening? Tak tahu nak hadiahkan apa..ok
Macam ni..
Guru/Cikgu paling banyak menggunakan alat tulis…pen..paperclip..etc…kertas A4 tu pun babyaaakkkk diperlukan…

Berikan barang yang digunakan setiap hari…
Tudung
Botol air
Brooch
Fail/file

Gituuuu

image

Ini yang bakal cik Akif berikan. Sambutan hari guru peringkat sekolah pada 20 Mei ini…

Maaflah ….jahit senget benget…ada pen dalam tu…

Related Posts with Thumbnails



Photobucket
exabytes.com.my VPS Forex

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.