SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Tuai bayam

Akhirnyaaa..akak tuai juga pokok bayam akak!

Habuan sayoq sepiring..gituuu

IMG_20160509_40115

Sepokok batam merah dan 2 pokok bayam hijau. Ditanam dalam pasu kat porch rumah kecil kami..

 

Sebelum ni sayang nak petik…tapi nak simpan buat apa? Jom makan dia!!hahaha…

 

Wet tissue case

IMG_20160509_40742

Merata-rata kakak cari..rupa-rupanya ada di the store dekat rumah..hahahaha

Nak buat apa ni??nak letak cloth wipe..hehehe…

I think i want more! 2 lagi ke..hahahaha

Ada blue dan pink sahaja…

Nak DIY pun macam boleh juga ni…tetapi kerajinan tu agak menipis…

Tak dapat la nak ditolong kannnn

Nota GM Klang cik fid

Haha
Yaaa..haruslah bernota
Letih kalau nak menapak satu satu..3 hari 3 malam tak selesai oooo

Towel – 1st floor
Toys -2nd floor
Baju baby – 3rd floor
Cadar, lampu -4th floor

Haha
Toys tu..boleh dapat sebijiii macam lego tapi brand lain..

Towel..dari rm10..
Cadar  patchwork banyakkkk sangat…

Sekadar nota untuk diri sendiri hahaha

Nak ke GM klang dekat jaaa…tapi nak selesa pergilah tengah tengah bulan…

Related Posts with Thumbnails



exabytes.com.my VPS Forex

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.