SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

my DIY SPRAY SORAY

2 botol spray.. sebenarnya ada 3..
1 lagi ada kat depan..

Yang pink wangian 7 bunga aura seri ratu..- buat sembur ala ala pewangi fabrik ..
Ala ala pewangi ruang..
Gitu laaa

Yang hijau..
THIVZ spray!
Haa yang ni 1001 guna..
Cuci cuci tabletop..peti ais.. sinki..ehh apa sahaja laa..
Senja senja sembur habuan halau nyamuk jika ada..
Sembur halau lalat jika ada..
Kak fid THIVZ kan ajaaa.. ahahaha

Yang lagi 1.. lemongrass
Itu pun buat cuci cuci halau halau juga…

Air tapis + witch hazel + EO
Buh dalam botol spray.
Goncang goncang.. spray!

Semua EOs yang dinyatakan di atas boleh didapati daripada Gritz
Whatsapp 0132023394 lah kalau mau..
Witch hazel.. air tapis pun ada mihahaha

Salam

 

 

 

HBW and you

Konnichiwa
Genki no kai?

Ni nak habaq pasai HBW ni..

Kot hangpa hat ada issue dengan hormone..
Elok sangat guna..
Buat sapu tang perut dan telapak kaki..baik tapak kaki kome mau pun telapak kaki pemilik syurga kome..
Faham dak?

Diadun khas untuk membantu kita dalam isu isu melibatkan hormon..

Period tak menentu..
Senggugut dah berabad
Dah monopouse(ejaan macam mana ni) ka..
Jerawat melata ka
Moody tak tentu hala ka
Mak mak hat suka menyinga amat sesuai guna.. singa boleh jadi jinak meow meow..jadi macam Cibi..haha..
Ya anponnn cibi ni.. dia sedaq ke dak dia kucing?tadi tertarik dia..ingat ka kusyen.. kucing rupa rupanya.. gebu macam bantal!..

Lagi 1 nak habaq.. lemah daya ingatan tu salah satu simptom hormon tak stabil..

Tu hangpa tak ingat birthdate kawan hangpa
Akak ingat..kahkahkah
Hari ni birthday Dood
Esok birthday Tha
Lusa birthday Akif..

HBW ni adunan EO..
Bukan kimia aktif.. maka kena istiqamah la guna..
Tak dak la sapu sapu taraaa magic..nipu sangat laa..
Guna la dulu..
Baru la ada pemulihan..

Ok..byee.. nak kira tudung sat..

Kalau nak tanya pasai HBW boleh whatsapp kita tauu
0132023394Gritz

 

 

berebut

Dok berebut ni dengan Erika
Haha
Kan mummy ngantuk.. so mummy sedut ni.. dia pun nakk.

 

 

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.