SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Mesin kopi sewa RM1

Suka kopi?

Sewa mesin kopi hanya RM1 sebulan
Boleh nikmati kopi premium Italy gaya mewah hanya di rumah..
Lepas ni boleh bye bye..starbuck..mcCafe semua..

Boleh whatsapp cik fid untuk sembang lanjut
0132023394

Mesin kopi RM1 Arissto

Arissto ni satu jenama/brand dari ITALY.

Membawakan kemewahan citarasa Italian Coffee

Orang Italy memiliki citarasa kopi yang tinggi…kekdahnya

So Arissto ni dari Italy.

Kapsul kopi semua pun dari Italy

Rasanya ramai peminat kopi kat sini

Nak ceritanya sekarang ARISSTO menawarkan:

PELAN MESIN KOPI RM1

Berminat?
Whatsapp 0132023394

Kelebihan “memiliki” mesin kopi ARISSTO secara rental.

1) Boleh buat kopi mewah sendiri di rumah/pejabat. Ala-ala Setabak

2) JIMAT. Dengan kos dlm rm2 sahaja, compare dengan kopi mewah di cafe-cafe mahal.

3) Boleh buat sendiri nak Cappucino ke Mocha ke Latte.

Boleh buat berjenis jenis kopi, termasuklah juga chocolate.

Menarik kannnn

Ok

Macam mana nak sewa mesin kopi RM1 ni

Syarat dia mudah je.

Terbuka kepada pemilik credit card dan debit card.

Tu je syaratnya.

Ada beberapa plan

Untuk pemilik Credit Card, tak perlu deposit.

NO DEPOSIT AT ALL

Untuk permulaan,

Deposit 0
Sewa rm1
Kapsul (min10 pcs) rm21.60

Bayar rm22.60 sahaja

Boleh pick up mesin kopi terus di hq/ branch.

Jika hq pos,

Postage & handling rm50

So total rm72.60 sahaja.

Bagi pemilik debit card, deposit RM100 sahaja.

Untuk permulaan,

Deposit rm100
Sewa rm1
Kapsul (min.10) rm21.60

Total rm122.60 sahaja

Boleh pick up mesin kopi di hq/branch.

Jika hq pos,

Postage & handling rm50

So total rm172.60 sahaja.

So

Dari serendah rm22.60 dah boleh bawa balik mesin kopi

Paling byk pun rm172.60 termasuk pos, dah boleh “miliki” mesin kopi.

MESIN KOPI RM1

Mesin kopi sewa RM1 SEBULAN

Drama tibi berapa ni?

Dak..
Korewa dorama dewaarimasen yooo..

Bukan drama weh..
Ini cerita benar!

Konsep dia..

Konsep kita RENTAL/SEWA

Setiap bulan sewa RM1 sahaja

Cuma. Kita kena beli kapsul kopi dia sekali

Minimum SEKOTAK.

Hanya sekotak sebulan (nak beli lebih up to you).

Sekotak ada 10 kapsul.

Harga sekotak RM21.60 sahaja.

Kita guna mesin kopi ni dengan kapsul kopi ARISSTO.

Meet kak fid kat whatsapp 0132023394
http://mesinkopirm1.wasap.link/

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.