SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Kak Fid..corelle dan tupperware

Tajuknya

Kisah suka duka kasih sayang
Kak Fid senantiasa ada niat menambah koleksi mereka
Itulah kisah cintanya

Kahkahkahh

image

Tukar kerakyatan?

Kalau diberi peluang tukar kerakyatan negara mana anda pilih?aku tak nak tukar kerakyatan..
Tapi kalau diberi peluang hidup di negara orang aku nak…pilihan?

Kerakyatan
Dok terperosok dalam Malaysia then baca kat fb negara tu best negara ni best..

Jangan monyet!padang yang kelihatan hijau dari jauh tidak semestinya hijau jika kita berada di situ..entah entah penuh dengan belalang juta…

Hatta padang yang kita huni ni dah kuning kusut masai pun…teruskan berusahalah…

Nak merantau ??silalah…tapi kekalkan kerakyatan…paling tidak kita ada tanah atas bumi ni yang boleh kita mengaku tanah tumpah darahku..melainkan kome punya darah tak tumpah kat sini laaa

Hahaha

Pi beli ikan

Pi kuala selangor..beli ikan
Siakap
Bilis
Kembung
Udang
Sotong
Ketam
Kerang
Lala

5 jam bersiang tak habis-habis haha
Suami dan isteri gigih siang ikan
Pakat bau ikan belaka

Kucing oren
Dia tak heran pun kat ikan-ikan tu
Tak tau la dia kucing ke bukan kucing
Hhhmmm..

Tadi masak lala bercili

image

Lepas tu buat bilis goreng tepung..sotong goreng tepung..
Dahhh
Makanlah kami bertigaaa…alhamdulillah

Related Posts with Thumbnails



Photobucket
exabytes.com.my VPS Forex

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.