SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Tajuk..straight to the point
1. Pokok limau purut
Daun kena makan dengan ulat..then sekarang mula naik semula…sekali je aku sempat makan daunnya..selainnya ulat yang makan..hukhuk..kahkahkah

image

Kurus keding pokoknya! Kasihannnn

2. Pokok kedondong
Dah besar sikit dah. Dah nak berbuah kot.. bunga dia ke ni?

image

Tanam di dalam pasu. Semoga kau berbuah dan ak7 boleh makan buahnya..

Bonggol hitam kuning

Pada waktu beli rumah ni…aku gembira sebab ada bonggol hitam kuning depa pintu pagar
Aku sangka para pemandu akan memperlahankan kenderaan untuk lalu di jalan depan itu.
Sangkaanku meleset belaka
Mereka tak hirau pun bonggol tu. Lagi laju ada laaa.. naik tebing dengan kelajuan tibggi pun ada
Sob sobbb

image

Memandula dengan cermat dan hargai persekitaran anda…

Scrapbook

Scrapbook samsung apps..memudahkan Cik Fid menyalin dan simpan link resepi

image

Hanya perlu buka apps ni…then tadaaaa…
Ye la dah buka tu kena tahu guna la kann
Cara guna?
Banyak ada dikongsikan di youtube oleh orang ramai..kihkih..selamat menonton!

Related Posts with Thumbnails



Photobucket
exabytes.com.my VPS Forex

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.