SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Resepi pes tom yam

Bahan-bahan
20 tangkai cili kering
5 batang serai
4 inci lengkuas
3 biji bawang besar
1 labu bawang putih
3 inci halia
3 helai daun limau purut(petik kat depa rumah..yeayy)
3 biji tomato
Air
Minyak untuk menumis

Kisar semua
Panaskan minyak
Tumis bahan yang dikisar
Masak sampai mendapat kepekatan yang diingini

image

Simpan dalam bekas letak dalam peti ais

Homemade mi kuning

Hari ni kak fid buat mi kuning atas bantuan saudara Akif yang kacak

image

Esok nak buat mi goreng ala mamak untuk sarapan dan bento
Yeayyy

Beg kain 2015

Dah lama kan tak jahit beg
Haa ni dia

image

Dah potong kain lamaaaa dah..baru dijahit

Sekian

Related Posts with Thumbnails



Photobucket
exabytes.com.my VPS Forex

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.