SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Salam

Yuhhuuu

Kak fid nak let go walking twist ini

Self-pickup Shah Alam

Harga RM300

Whatsapp 0132023394 jika berminat

My frpzen food

Makanan beku
Lauk sejuk beku memang wajib ada.?
Sebab akan ada hari mummy akan ada perasaan tak berapa nak rajin sangat
Dari bawah
Ayam masak kicap
Kari kambing
Sambal ayam
Konsepnya..hari yang masak lebih..cedok sebekas..sejukkan..bekukan..
Container hijau besar tu santan perah sendiri yang dibekukan..container hijau kecil tu daun limau purut beku
Cili kecil beku pun ada..vili besar pun dibekukan..lengkuas pun dibekukan juga…beef stock pun ada juga

Ehh akak macam masih dok tahun 1999-2003 la pulaa
Zaman tuu segala macam makanan dan bahan masakan Malaysia dibekukan..hahahaa..cili kecil beli kat pasar bawah tanah kat ueno memang dalam keadaan beku…mengimbau pulaaa..kisah berbelas tahun yang lalu

Lunch 20 feb 17

Hari ni masak sambal ayam dan peria goreng

Sedap sangat weyyyy peria haha…

My milk booster katanya…

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.