SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

My homemade natural beauty product

Gituuu

Gigih tau kak fid!

Hahahaa

Kalau berminat nak beli ka nak borong ka pun boleh juga

Whatsapp 0132023394 untuk berbincang

Kihkuhkihkuh

TUDUNG BAWAL CANTIK YANG SELESA DIPAKAI

April – Ramadhan collection 2018

3 designs

RM25 sehelai

Postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

Whatsapp 0132023394 ye untuk order

I cooked baked pasta tonight

Dah lamaa tak masak pasta bakar

Akhirnya malam ni saya masak

Akif la yang paling happy

Itukan kegemaran dia

Erika tak makan

Dia demam

Kasihan dia

Btw . Terlupa nak snap gambar makanan sebab kalut Erika demam..makan kelam kabut asal kenyang je..

Doakan Erika segera sihat ye

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.