SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Rosemary kuatkan daya ingatan

Ada journal yang kaji betul ke pokok rosemary ni boleh tingkatkan/kuatkan daya ingatan
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2314808X16301890

I think, kalau tak baca journal ni pun, daun rosemary dan ingatan memori kita, bukan satu perkara asing kan? Dah biasa dengar orang kata letak pokok rosemary di meja, di dapur…

Aroma dia dapat meransang ingatan…

Cara yang lebih mudah, tentu minyak yang kita perah dari daun rosemary tu, dipanggil essential oil rosemary… Kita bau dia.

Lebih senang, EO tu kita drop dalam inhaler, dan pakai sahaja bila kita perlukan. Tutup selepas pakai, dan jauhi dari haba dan direct sunlight.

Boleh bawa ke mana². Senang tak?

Ada EO ni untuk memudahkan hidup, mudah nak pakai… Cuba sahaja inhaler Focus/Memory ni.
www.wasap.link/60132023394

seluar untuk Akif

Hari ni sempat jahit seluar untuk Akif sehelai je.

Guna pola free.. hehe
Dah confident sekalii
Salah jahit kahkah
Tetas..
Jahit semula

Lepas la untuk anak bujang pakai kat rumah..
Alhamdulillah..

 

 

sakit badan ke?

Musim cuti sekolah ni..Mummy jenuh memasak mengemas.. layan karenah budak cuti sekolah..

Dek terlajak melasak mesti ada ibu yang rasa lenguh dan sengal-sengal badan..kann

Nak gi spa mana nak tinggal ‘askar’ ni??

Tak pe mummy whatsapp je kita ye

Whatsapp
0132023394 segera

Whatsapp
0132023394 segera

Whatsapp
0132023394 segera

www.wasap.link/60132023394

Minyak mentari ni sangat sangat sangattt membantu permasalahan ibu tu..

Sapu sahaja setiap hari

Bau dia best tauuu.. tak ada busuk pun tauu..
Semerbak menenangkan..

Nak sapu kat anak bujang melasak yang mengadu lenguh sana sini pun boleh!!

RM45 sahaja!!

Dapatkan segera!!!

 

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.