SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Mamakidsjunction online sale!!!!!!

OK ..Cik Fid nak cerita sikit naaa..tentang…MAMAKIDSJUNCTION

image

mamakidsjunction ada menawarkan anda barangan bayi, stroller dan carseat.
Nak tengok barangan bayi meh? Klik link tu haa…

Tau dak stroller tu apa?hahaha

Kereta sorong buh bayi/kanak-kanak kecil itulah! Bukan haq buh tanah..pasir bata tu..oiii…hehehe
Meh tengok SINI
Tunggu apa lagiiii..

Carseat?
Ni kita ceghita tentang carseat bayi/kanak-kanaklah juga…

OK  mamakidsjunction…hanya menjual stroller dan carseat yang ‘branded’ dan ORIGINAL sahaja
Tau? Fake fake tak layan punya woooo
Kihkihkih
Untuk CARSEAT
Haaaa..cantik-cantikkan??

Depa ada online dan ada showroom tau..boleh walk in ke showroom mereka

Mama Kids Junction
69, jalan PUJ 3/9
Taman Puncak Jalil
43300 Seri Kembangan
Selangor

Ni nak habaq ni mamakidsjunction ada sale ONLINE mulai hari ini 29 September 2014(Isnin) hingga 1 Oktober 2014(Rabu)
Tiga(3) hari sahaja tau!

Cepat weyy cepattt gunakan peluang ini untuk mendapatkan stroller dan carseat dan macam-macam lagi buat anakanda kalian!!

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi nombor berikut…

Boleh call ataupun whatsapp
014-3338680

Okay no kai??

‘Kawan’ baru saya

image

Letak kat blog untuk mudah trace balik pada masa hadapan
Beli kat SUPERSAVE SACC MALL shah alam.

Rambang mata melihatnya
Beli apron juga(Padahal dok tengah nak jahit apron)erk..

Google earth: menakutkan?

Google earth street view
Layan…dahsyat!
So aku pun carilah kawasan yang pernah aku lalui/tinggal…
Nahhh!!!
Tangga tinggi tepi rumah sewa..selama 2 tahun naik turun tangga ni..tak kurus kurus juga kahkahkahhh

image

Aku crop gambar dari google earth yooo..

image

Ni pula rumah yang aku sewa 2 tahun..1999-2001..
Tepi tangga tinggi tu…
Lepas tu 2001-2003 aku pindah ke rumah ni

image

Natsukashii gileeeee…sambil dok layan main google earth ni sekali aku ‘termasuk’ pejabat sapa tah..selagi boleh teropong memang dia teropong!!patutlah ‘dia’ boleh tembak tepat!!

Kowaiiii…

Maka
Hatta dok dalam rumah sekalipun moh le menutup aurat..tetibaaa

Related Posts with Thumbnails



Photobucket
exabytes.com.my VPS Forex

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.