SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

kopi oh kopi

Korang ada tonton buletin tv3? Ada cerita pasai kopi arissto kan?

Minum kopi premium di rumah dengan kadar sewa mesin RM1 sebulan.
Mesin tu retails price RM1580..
Kalau beli & bayar sebulan singgit mau kena ada 1580 bulan..haha..
Ok promosi.RM799..pun kena ambil masa 799bulan untuk habis bayar kalau bayar sebulan singgit.
Tetapi.. kalau sewa..sewa je la lama mana pun.. RM1 je sebulan..
Kopi kena beli laa…kopi kena langgan

Kopi je? Nooo.. arissto dah ada teh juga..1 kapsul teh boleh 1-3servings..
Kalau awak suka kopi..spouse awak suka tea..
Tahukan boleh share mesin HAPPY MAKER 2.0 untuk buat kopi dah teh..

Yaa..mesin tu nama dia happy maker!!.memang akan happy woo guna dia!!

Kalau berminat komen la ‘nak’ .ataupun PM je kami selaju kilat..
0132023394

Kopi sedap oii

 

kenapa peria KATAK??

Peria katak adalah lebih mahal daripada peria ular.
Boleh tak buh nama yang elok sikit?
Mewah aku rupa rupanya masa kecik kecik dulu..
Peria katak tu buat main masak masak jee..
Bersepah serata kampung pokok dia..
Tak berasa nak makan pun.
Samalah dengan daun kaduk..juga petai belalang..
Ehh pokok apa ja aku tak buat main??
Semua buat main.
Yang paling best taktau pun kata boleh dimakan haha..

WANITA INI BERJAYA MENURUNKAN BERAT BADANNYA 30KG HANYA DENGAN MENULIS HARAPANNYA DI FACEBOOK!

Of course AUTA!
Catchy betul tajuk artikel kalau tulis gitu.

 

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.