SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Saya jual kapsul manjakani

KAPSUL MANJAKANI
KUANTITI:80 KAPSUL
HARGA:RM24 (TIDAK TERMASUK KOS POS)
DIAMBIL 2-5 KAPSUL SEMINGGU
DIPERBUAT DARIPADA SERBUK MANJAKANI ASLI & KAPSUL HALAL

Contact Cik Fid for more info
Whatsapp: 0132023394
Email:crafidah@gmail.com
Fb messenger :Cik Rafidah Fid

Manjakani merupakan ‘herba anugerah’ untuk wanita.
Sangat sesuai untuk kesihatan&kecantikkan wanita
Ia boleh membantu
Menganjalkan kulit&payudara
Merawat luka dalaman
Merawat permasalahan wanita seperti keputihan, mukus berlebihan, bau yang tidak menyenangkan, kegatalan dan sebagainya.

Dapatkan satu botol untuk kesihatan anda ya?

image

Siap dikapsulkan…ready untuk dibotolkan..

image

Kapsul manjakani yang telah dibotolkan
Tampal sticker .taraaaa

image

Dia nangis sebabbb

Akif..kan kalau daddy sakit ke Akif demam ke mummy jaga kan..

Betul betul betul

Mummy masak bagi makan kan

Betul betul betul

Kalau mummy sakit ke demam ke siapa nak jaga mummy ni?

Akif jaga mummy!!!(dengan penuh semangat)

Apa akif nak bagi mummy makan

Nasi dan sup!!

Akif tahu ke masak??

Alamakk kantoii..akif tak tahu masak..kalau nasi tu sikit sikit tahu tapi sup tuu..akif ingat masak sup senang..susah rupa rupanya..mummy boleh ke akif bagi mummy makan kurma je??

Hah??dah la sakit bagi makan kurma je??lapar laaa

Mummyyy..kurma tu kan bagus untuk kesihatan..makan kurma tu bole jadi sihat..

Alaaaa mummy lapar la kalau bagi kurma je..

Alaaaa huwaaa huwaa…can i buy food kat kedai??

Mummy beli ke makanan untuk akif kat kedai pada waktu akif tak sihat??

(dengan penuh dramanya)
noo oh nooo..am sad ohh noooo..
Macam mana nii…akif tak tahu masak..tolonglah mummy tolong laaa ajar akif masak…tolong laaaaa
Huwaaa huwaaaa huwaaaaa

(Kihkihkihkihkih)

Laa takyah sibuk nak nangis sebab tak pandai masak laaa..doa je minta dengan Allah supaya bagi mummy sihat selalu!

Ok!!akif doa akif doa

(Lap air mata)

Baby lagi rupanya dia ni hahahaha

Biskut coklat cip

image

Mula buat selepas maghrib tadi
Sedap woooooo.
Sekian…kihkihkih

Related Posts with Thumbnails



Photobucket
exabytes.com.my VPS Forex

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.