SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Kebun kecil makin segar

image

Pokok ubi kayu makin membesar. Makin rancak dia beranak pinak..berkembang maju…

image

Sireh dan lada hitam pun nampaknya makin membesar juga. Syukur..

image

Pokok limau purut. Makin segar dan subur juga. Seronoknya!!

image

Ini pula pokok kunyit daun sehelai.kihkihkih. bilalah hang nak besaq????

Kidzania

Pertama kali ke Kidzania…15 November 2014

image

Akif suka sangat…
Tapi tak dapat main semua..ramai sangat orang…

Antara yang dah layan
Hitz.fm
Livebouy
Dell
Batik..jadibatik
Sony cameraman
TM
TNB
Allianz
HOYA
HONDA
Ayam brand
Poslaju

Dah tak ingat pulaa

8jam kat dalam tu…sengal urat betis hahahaha..

Yang penting Akif happy!!

Mi hari ni

image

Mi kuning hari ni. Encik Akif tolong buat..

image

Mi udang siap untuk dimakan.
4 kali tambah…encik akif!

Related Posts with Thumbnails



Photobucket
exabytes.com.my VPS Forex

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.