SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

prihatin lah

Puan puan
Jika anak tak sihat.. janganlah bawa keluar berjalan jalan.
Kuarantin dalam rumah
kesian kat anak dan anak anak orang lain..
Balik kampung pun sila batalkan..
Dok diam diam dalam rumah sampai sihat..
Lagi lagi kalau penyakit berjangkit

kasut sekolah warna hitam

Dahh dahh..relaxx
Pak menteri kata tempoh setahun untuk tukar ke kasut hitam. Tahun depan boleh pakai lagi kasut putih yang dah beli tu..
Faham??

Ke kome dah beli stok kasut putih untuk 5 tahun?

Btw.. nak tanya.. awat ada orang yang anak tak terlibat dengan kasut hitam putih ni pun kalut juga? Dok diam diam boleh?

Syoknyaaa kasut hitam.. tak sakit sangat mata

Kami pakai kasut putih darjah 1-6

Form 1-5 kami pakai kasut ‘kulit’ hitam
Tetapii kami tetap ada kasut putih.. untuk PJ dan hari sukan..main hoki kami pakai kasut hitam kanvas..RM7 ke RM10 sepasang..
Tu pun tak mampu beli..coach yang belanja!
Kasut hitam dan putih masa sekolah menwngah disponsor oleh kerajaan Malaysia
Zaman tu PM kami PM4

Masa matrik.. ko pakai je la kasut apa punn janji bukan selipar jamban.. itupun ada kala terbabas.. terpakai juga selipar jamban..nasib laaa

Masa kat universiti..
Akak pakai kasut ikut musim laa
Musim sejuk pakai kasut.. kalau ada snow pakai kasut yang sesuai untuk pijak snow..
Musim panas pakai sandal ka selipar ka mana mana je laa asalkan selesa

Sekian..

Thanks for reading

Dd

rose water anti-aging mist

Rose water anti-aging face mist

A moisturizing and refreshing facial mist that has the added bonus of being able to nourish your skin and help fight of the signs of aging.

Bahan-bahan

4 drops of vitamin E oil
1/2 cawan air mawar
1/2 cawan distilled water
2 drops ylang ylang essential oil
2 drops of rose essential oil

Campur semua dalam spray bottle..

Sedia untuk digunakan

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.