Today May 23, 2009 for the first time, we went to Pin Junction, Cineleisure.

Daddy main bowling sana ngan Standard Chartered Bank..Kami pengekor!

how to get to Cineleisure

We DON’T know!hahahahhahahaha

What we know is only, it located somewhere near the curve hahahahahhaa

maka cari tak jumpa

Last2 daddy call kawan dia maka…

Cineleisure terletak berhampiran dengan IKEA, The Curve &Ikana Power Center etc…situ semua

kami park kereta kat the curve sebab kami tak tau jalan nak ke Cineleisure..Nasib baik sampai jugak!

itu ceritanya

Kalaulah saya tahu ada ‘connection’ ke IKEA awal2 lagi saya suruh hubby saya park kereta kat IKEA…leh parking free!
Photobucket

Photobucket

Photobucket

ketika daddy main bowling mommy dan baby berjalan-jalan sekali baby ketemu ‘kawan’ baby

Photobucket
Photobucket
Photobucket

tapi ‘kawan’ ni kena kurung! hahahahahhahaa

kemudian, sebaik sahaja daddy tamat bermain bowling (yang kalah itu…)kami bergegas ke IKEA kerana mommy/daddy nak belikan gedebi mende ini!

Photobucket

RM99 tunai

dan gedebi telah ‘pow’ seekor crocodile pujaan hati!tak dapat yang ori dapat yang ni pun ok laaaa

Photobucket
Photobucket

RM49 tunai

jumlah keseluruhan rm156 kot (termasuk pen menulis)Inilah shopping TERMAHAL kami kat IKEA..normally dalam rm30-40 ja hahahahahahaa

mommykan cheapskate….akan sedaya upaya cari yang termurah hahahaha..dah tak da pilihan baru beli kat IKEA..kahkahkahkah

Gedebi sangat teruja dengan semua ini……

Photobucket
marah mommy ambik gambar!
Photobucket

gambar candid!belakang ja laaaaaa

Ketika daddy main bowling itu..mommy tidak tahu berapa kilometerkah mommy sudah lari kejar anak teruna handsome itu…fuhhh..tak lama lagi aku slim la kak non oiii!!!

Kami tiba di rumah jam 7pm…(singgah pasar malam bagai)

(masa mommy dalam ikea..cik wa/salwa ada SMS..katanya nak ke IKEA juga..gi ke tak cik wa??)

Jam 815pm tadi mommy telah pergi buat facial…hehehe…tak lama lagi berseri2lah aku..kak yan oooiiiiiii!!!hang sure kagum nanti ada kawan meletop nyah!(kahkahkahkahkah)

sungguh ‘jebonkan’ perangai aku!

p/s:jebon tu ayah aku kata rupa macam musang….kerja curi ayam juga kot..ntah laaaa

sebenarnya mommy nak pi beli kain buat tudung tapi takut nak habaq..takut kena leter!….dok hint2 saja…tapi macam tak da sapa layan jaa…hahha..

Abang..I nak beli kain LAGI!!! jom la pi beli…bagi la duit sekali ya sebab I ada rm50 ja!

Pleaseeeeeeeeeeeeee…

p/s2: sebenarnya gedebi dan mommy tengah batuk2 ni

ingat tadi nak ambik flu vaccine tapi dr.nirmal kata kena baik batuk bagai dulu!

Related Posts with Thumbnails