lepas geram sat

makin hari makin banyak kasut bersidaian di pagar perantaraan rumah sewaan kami….yang mana kasut tu sama ja level ngan kepala aku! ceh

apasal depa ada rak kasut tapi kena sidai kasut kat pagar??

nak sound rasa tak termampu nak keluarkan ayat kang ada plak yang terasa…kok heboh satu seksyen plak…

tapi confuse…

mengapakah kasut perlu disidai di pagar perantaraan umah jiran sampai berminggu..berbulan???sapa pernah mai rumah sewaan kami tau la keadaannya hahaha…aku ada snap gambar tapi camera simpan kat rumah hahahaaa

hubby I kata

“apa kata kita pun sidai kasut kat pagar sama..”

waaa… pantang besaq keturunan aku sidai pakaian/kasut kat pagaq..ada susuk ka??kahkahkah

idaakkk….SAKIT mata la tengok pagar dijadikan ampaian….

hubbyku kata..

“meh kita tengok apa plak reaksi depa kalau kita buat sama”

I think no reaction…sebab sama ja ngan depa…..

Ya Allah berikanlah aku kekuatan…

p/s:ikutkan perangai jahat aku..mau ja aku carik-carikkan kasut-kasut tu hahahhaaa

tapi..tak baik ooo khianati orang…..

Related Posts with Thumbnails