walaupun aku sering merungut..

aku kata ‘aku tak nak la join contest sebab tak pernah menang!’

aku kononnya menoktahkan nya..tak mau tak mau

tapi tiba-tiba aku menjadi GALAK nak join contest walaupun aku confirm kalah…

kahkahakhkah

terbaharu dan terkini aku join….

http://yuitsumuni.com/2009/12/07/contest-hidup-berani-untuk-gagal/

http://yuitsumuni.com/2009/12/04/how-do-you-organise-your-bag-contest-fid/

maka di sini aku nak ajak kawan-kawanku…

ya kamu..

cikgu intan, cik nero, ahdik arnie, ahdik mimi comey, ahdik YC, CIK ML..Cik Yan akan CY4.0, cik rozy, cik leen, cik lin, cik As, cik eton, cik azrinna, cik azrinna, cik farah, cik laila, cik liz, cik liza, cik hanaseman, cik hanz, cik m-i-o, cik MN, cik salwa, cik zety, cik jeela, cik saudah, dan semua cik-cik dan puan-puan la….yang aku tak taip tu sila maaf sebab mak tak larat nak taip sebab panjang lagi mak nak kena taip nih!

moh le kengkawa join contest by Denaihati,

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL…

aku bukan suruh korang gagal….maknanya hidup kita kena berani untuk hadapi kegagalan kerana yang gagal bukan bermakna berada di bawah tetapi jadikan kegagalan itu punca/turning point kita untuk terus maju…

seperti mana aku pernah cerita..bagaimana aku dihendik oleh guru besar aku sebab paling lambat bayar yuran UPSR yang RM5 tu….kira at that particular point..aku dianggap gagal la kan..tapi di situ sebenarnya salah satu batu loncatan….berani kerana benar….

moh le join contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

 

dalam entry korang tu sila tulis..

SAYA TAHU TENTANG CONTEST INI DARI Yuitsumuni.com

kalau korang jadi peserta gandaan 25 korang bakal menerima RM50…hak ni mak nak kepoh! mak peserta ke-50 maka mak dapat rm50 yippiee!!

Tahniah kepada Yuitsumuni kerana telah menjadi peserta bertuah ke 50 dan menang hadiah bernilai RM50. Sila kirimkan detail untuk urusan penyerahan hadiah di twitter @Denaihati, facebook @Denaihati atau tinggalkan pesan di contact.

 

join le kekawanku..

Contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

Ini contest terakhir untuk penutup tahun 2009. Semuga contest ini akan memberi manafaat kepada ramai teman-teman blogger dan semuga contest ini juga dapat merangsang MINDA BAWAH SEDAR kita untuk terus mengharungi 2010 yang lebih mencabar.
Contest ini berjaya dianjurkan atas sokongan sponsor yang sentiasa bermurah hati iaitu DSGClicks, Berani Gagal Network, One Malaysia Blogshops, Anisha Online Mall dan Saudacare.
1. Contest mudah sahaja iaitu dipenghujung contest (tarikh penutup akan diumumkan kemudian), blog yang tersenarai di sesawang pencarian google.com menggunakan page the web berdasarkan browser FireFox dengan kata kunci "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" pada ranking 1 – 5 akan memenangi hadiah bernilai RM500 setiap seorang dan pada ranking 6 – 10 akan memenangi hadiah bernilai RM250 setiap seorang.
2. Kepada yang rajin mempromosi contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" akan mendapat hadiah RM10 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih banyaklah hadiahnya.
3. Hadiah bertuah untuk penyertaan ke 10, 25, 50, 75, 100 dan seterusnya setiap gandaan 25 bernilai RM50 mengikut urutan link yang dihantar melalui ruang komen.
Syarat-syarat contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL"
1. Terbuka kepada Satu Dunia Melayu yang mempunyai weblog samada berbahasa Melayu atau English.

2. Buat satu entri bebas di weblog ANDA dan wajib ada perkataan "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" dan saya tahu contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" dari blog : contoh saya tahu contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" dari blog Hidup Biar Sedap.

3. Dalam entri Anda wajib ada nama-nama sponsor dan tolong update bila ada sponsor baru.
4. Dalam entri jangan lupa backlink kepada Denaihati.
5. Tinggalkan komen dan link entri anda di posting contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" di weblog Yang Terbuku Di Hati.
6. Jangan lupa subscribe blog ini melalui email dan aktifkan.

7. Follow Twitter @Denaihati dan klik button retweet di entri ini.
8. Follow Facebook @Denaihati dan kongsikan link contest ini dengan teman-teman Facebook ANDA.
9. Tambahkan link blog Denaihati ke dalam bloglist ANDA untuk terus monitor contest ini.
10. Hadiah hanya untuk weblog sahaja, website forum dan website umum tidak dikira, seandainya bukan weblog maka peserta seterusnya akan dikira sebagai pemenang. Hanya 10 weblog teratas dikira sebagai pemenang.
11. Penganjur berhak mengubah atau update syarat-syarat mengikut kesesuaian pada bila-bila masa.

Related Posts with Thumbnails