Macam selalu saya war-warkan saya kalau tak ada duit saya malas nak balik kampung sebab kampung saya merupakan kawasan saya bershopping sampai ramping poket!

hahahahhaaa

selain kain baju..periuk belanga juga murah!

Made in China la

kalau ditilik-tilik made in china denan made in thailand…yang made in china better…dan murah…

kalau compare dengan yang made in Thailand la ya

marilah saya mempromosikan sebuah kedai di pekan baling

‘kedai pinggan mangkuk ban hup heng’!kihkihkih

orang Baling panggil ‘Kedai bismillah’ sebab ini tokey haa…suka baca bismillah!

kepulangan ke kampung menguruskan majlis pertunangan adik bebaru ini membawa saya ke kedai ban hup heng kihkihkih

saya tak beli banyak

sikit aja

  • kuali sebiji
  • senduk satu
  • senduk pengacau satu
  • tungku badan satu
  • entah apa lagi la…kos keseluruhan rm65

kalau kat kedai bismillah ni anda wajib minta diskaun sampai dia kata tak boleh dah!

minta 50% off paling cikai…

aci???

marilah saya tayang sikit suasan di dalam kedai bismillah

silalah tengok akan gambar yang dikepilkan ini…

jangan risau kalau anda beli banyak anda minta kurang harga banyak-banyak…kihkihkih

Periuk4

macam-macam ada

Periuk

periuk!

Periuk2

lesung batu

Periuk3

pinggan

Related Posts with Thumbnails