Usah gusar lagi sekiranya anda bermasalah dengan kulit wajah seperti kulit kusam, sensitif, jerawat dan sebagainya. Kini kami ada penyelesaian bagi masalah anda.

Trial pack set D untuk wajah berseri mengandungi vitamin C dan vitamin E yang boleh menyelesaikan masalah kulit wajah anda.

Set ini mengandungi:

B-Complex – 30 biji

Vita-C – 30 biji

Vita-E – 30 biji

Dapatkan dengan hanya RM80.

 

testimoni:

Saya dah ambik set ni 2 bulan…set pertama ada insan hati mulia hadiahkan kepada saya..set ke-2 saya beli…dan sekarang tunggu set ke-3 datang….

setakat ni memang muka masih berjerawat tetapi kurang la sikit..dalam usaha ‘meluputkan’ kesan jerawat dan kurangkan ‘percambahan’ jerawat baru…..

 

Tapi satu benda yang saya notis…kulit anak saya!Makin gebu..apa kaitan ibu ambil vitamin anak pula yang gebu??sebab anak saya minum susu sihat!dalam susu dahsyat tu ada khasiat untuk wajahnya menjadi cantik berseri!!!

inilah antara kesan positif mengambil set wajah berseri ini….

Kulit anak saya yang sensitif itu sudah banyak improvement..hehehehehee

tak pe la saya tak drastiil berwajah berseri seri pun asalkan anak saya berseri dan menawan..jangan tak tau budak tu pujaan mak-mak sedunia ak buat menbantu tu!

 

amacam my promo??ada talent jadi promoter??

 

OK…kepada yang berminat nak mendapatkan set ini bolehlah hubungi saya..idak saya tak jual….saya tolong promote!

saya boleh dihungi dengan cara

1. email:crafidah(at) gmail dot com atau

2. call/sms to kosong satu 3 dua kosong dua 33 sembilan empat

ok..sekian, terima kasih

Related Posts with Thumbnails