Beriya Daddy nak bawa kami ke sana

baser3

terletak di Bandar Puteri Puchong..milik Haji Baser..Origin Kota Tinggi Johor…

blog :

http://restoranbaser.blogspot.com/

baser1

Buku menu

baser2

Akif makan nasi ayam..mommy dan daddy makan nasi beriyani

Overall OK

cuma mommy teringin nak makan mi segala mi tapi mana ada ruang perut kalau mau sumbat semua

Restoren ni juga menyediakan khidmat katering

kot kot la ada yang nak buat jamuan ka…boleh tempah ya…

p/s: saya tak dapat syer apa2 ya..ini sekadar perkongsian semata

kot kalu pihak Restoren Baser nak letak iklan kat blog saya ka…bleh RM10/month..hahahhahahahahaha

prta

Apa-apa pun kena ucap terima kasih kat suami saya sebab beriya nak bagi kami makan hahahahahhahahahahahaha

Tapi anak kami macam biasa..makan kat luar dia kurang selera..sebab dia kata mommy dia masak LAGI sedap!! kembang kembang!!!Malamnya mommy suap nasi dengan ayam goreng saja tapi dia makan bertambah-tambah..sedapppppp

bangganya ada anak yang suka makan masakan mommy nih!!

Related Posts with Thumbnails