wahai ibubapa semua

ketahuilah anda bahawasanya bukan semua pengasuh/pekerja taska tahu menguruskan EBM…expressed breastmilk…

Walaupun disarankan menyokong penyusuan susu ibu tidak ramai punya kesedaran itu

itulah hakikatnya

Masih ramai yang GELI melihat susu ibu..tapi tak geli pula tengok susu lain…hahahaa

Ada yang anggap memanaskan susuibu itu renyah..tak renyah pula ya nak kena bancuh susu

itu semua alasan manusia sahaja

Jika anda sedang mencari Taska…silalah tanya banyak-banyak..kalau boleh …anda perlu ada persediaan rapi….kena plan apa nak tanya

sila masuk ke dalam Taska

dari depan sampai ke dapur sampai ke bilik air dan tandas

mengapa nak kena check semua??

untuk memastikan selamata

untuk memastikan bersih

untuk memastikkan selesa…

Dan beritahaulah awal-awal yang anda akan menghantar anak bersama EBM…

jika mereka menerima maka anda WAJIB tanya mereka cara mereka uruskan EBM itu..

tanya tanya tanya…

sambil sambil tu buatlah lawak serba sikit hehehehhehehehee

Saya rasa macam nak je ajak kawan kawan pi bagi free talkk kat pekerja pekerja Taska

Kalau bukan LC takleh bagi talk erk??

kahkahkahkah

Related Posts with Thumbnails