ketika saya menaip entry ini

tiada gambar yang saya sudi kepilkan kerana hanya mengundang lelehan ayaq lioq rakan taulan

sesungguhnya saya rasa saya sedang dalam era PMS

saya ketagih mende mende masam..wahahahahhahahahahahaah

sungguh lazat sepiring kerabu mangga makan berebut dengan suami saya itu

rasa macam nak aja aku jilat bersih piring tu tapi macam loqlaq sangat plak wat perangai gitu depan kekasih

makan kerabu mangga..kalau makan begitu saja pun sedap..malahan lebih kaw daripada gardenia sungguh sedap di makan begitu saja!

oohhh yeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

wow nak kena stop dah nak kemas bag anak dan nak turunkan isi ikan merah ke bahagian bawah esok anak minta nak makan FISH!

sebenarnya di dalam peti ais ada sebiji kek coklat dibeli kerana anak telah teringin melihat orang punya kek kat sebuah kedai makan

suruh dia makan dia kata esok esok

tadi saya jahit 2 biji body bag tapi saya stop sebab saya rasa malas…sebab saya asyik terkenangkan snap press saya yang blom sampai tuh

dan saya juga tengah kaget ni

balik tadi saya dapat sepucuk surat daripada bank…depa anataq kat saya sekeping kad hutang EMAS wa cakap lu

dolu saya apply gangsa pun tak dapat! kakakkakaak

apa mimpi??

saya tak tau

sebab saya baik punya usaha langsai utang bertahun then depa qhasa saya macam kaya ka

hampagas..Ya Allah murahkan la rezeki kami

bukan itu saja ..sejak buka akaun EMAs tu kan….suami saya kerap terima panggilan offer loan tapi malang la…akaun tu nama saya tapi nombor telepon suami saya

kalau call waktu kerja komperm en.mno fire macam ultraman GAIA

membazir saja depa antaq kat aku kad utang EMAS tu esok lusa aku akan pi patahkan depan depa tutup semua..kasi bahagia hidup tanpa utang berbakul bakul naik biol!!

hidup tanpa menggunakan kad kredit adalah sangat SYURGA DUNIA

sekian..

Related Posts with Thumbnails