Tengah fikir nak buh tajuk apa nak bagi gimik tarik traffic..mmm..mmmmmm

pening pening

tak yahhhhhh

 

taip duluuu

 

ok

aku dah terima akan barang itu wahai DNNA

kome sure ingat DNNA bagi hadiah misteri kat aku kan

sila jangan buat rumors yaa

sila pejam mata ehhh silap…sila bertenang

sebab apa sebut DNNA

sebab cik akak DNNA la pencetus kontroversi ni hahaa

 

Wahau Puan Dian…Aku dah dapattt!!!

Ni fresh daripada kotak pos nih

taraaa

 

SNAP PRESS MACHINE

snap press DK93

berat ooooo

pak cik jepun tukang train kami pun excited nengok!!

1000 snap buttons

button

ehem

sila bayangkan apa akan jadi kalau ada SEIBU buttons ehem!

 

berkobar kobar sambil senyum lebar!!!

Berdebar pun ada gak…

 

Bukan main menunjuk ya ko Fid! Nak tunjuk kat DNNA ja sebenarnya tapi selingan kepada semua hahahaaaaaaaaaa

 

kome dah kenai mende ni>>kalau  belom pakat pakat la kita renung

 

Ehh dolu dolu ada BIASISWA by RENUNG kan>>sapa dapat>>saya tak dapat!!\

 

Maka  saya pun bungkus bali buh dalam bag

bungkus

lawa dak bag aku buat usung snpa press machine???kome ada hati nak milki???

 

sekian, komen komen anda amat dialu alukan…

Related Posts with Thumbnails