Alhamdulillah

dah 2 minggu kat Taska anak saya sudah dijalankan semula ‘kelas’ belajar iaitu isnin sampai rabu dan kelas art khamis dan jumaat

minggu ni dia buat UFO

dan ulat daripada kertas bekas telor tu tapi tak dan nak ambik gambaq…dah kena buang dengan daddy sebab kami agak curiga akan keselamatan.mana la tau ada hama kaaa…

anak aku nih kan….Alhamdulillah..dah pandai TAIP nama sendiri..TAIP ya bukan tulis hahahahhaahaaaaa

ok la tuuu

selain daripada itu

anak  aku ni suka main jual jual barang

dia jadikan ‘buah’ dam dan kad memory sebagai duit

(sebenarnya dia berangan nak monopoli set)

mana acik Cik wa ni..kata nak tunjuk set monopoli junior yang dia jual!

mommy tunggu tauuu

inilah ‘duit’ mata wang rasmi kedai dalam rumah.

macam macam ada dijual

daging gajah?daging rimau???segalanya ada!macam macam ada!!

tiket naik UFO pun ada!

Related Posts with Thumbnails