Saya dah tak ingat apa jenama blender pertama saya ketika saya sedang study di luar negara(wah luar sangatlah tuh) tetapi sangat ingat…cerek elektrik saya dan rice cooker saya berjenama zoojirushi(cap gajah) Tahan lama oo…product cap gajah tuh!

Walaubagaimanapun, blender pertama saya setelah menikah adalah cap PHILIPS….Mak su saya hadiahkan..Kami dapat 2 blender masa menikah tuh, satu maksu saya bagi cap PHILIPS tu la..satu lagi department saya bagi cap PANASONICS…ta[pi yanag cap panasonics tuh hubby saya kecek sakan supaya saya bagi kat mak sedara dia..baru kawen kan nak tunjuk bagus so saya bagi la…hahahhaa…

Saya baru saja puji ketahanan blender saya tuh, sekali…tiba-tiba blender saya rosak…jahanam..punah….perghh sentap…terpaksalah saya buang cili yang nak dikisar…kejadian berlaku pada Ahad minggu lepas…bukan ahad yang baru lepas semalam ya…minggu lepas…maka, hari sabtu baru-baru ini saya telah pergi membeli seunit blender baru…saya bayar tapi itu duit suami saya…

biasa la ahkak kalau bab BERGAYA dengan duit orang kelas!!

cap PHILIPS juga….

RM99 tunai…nih paling murah la dan berbaloi with BRAND la nih..kahkahkahkah..

saya rasalahkan..Philips kena ambik saya jadi DUTA BLENDER PHILIPS laaa….

oh ya DVD player kami pun cap Philips juga sebab murah hahahahahah…with brand..nak juga brand tuh

harapan saya blender ini dapat lawan kehebatan blender lama yang tahan 7 tahun…..yang ni target 10 tahun la….kalau tak guna Electrolyt capasitor OK kot…hakhakhak

Related Posts with Thumbnails