Pada hari Sabtu juga..saya sangat sibuk…kihkihkih

Pada paginya ada mesyuarat kumpulan sokongan penyusuan susu ibu Wilayah Persekutuan KL dan Putrajaya..Kami buat di taman Tasik Titiwangsa….

Balik tu kami ke DAISO IOI Mall…Sib baik pi semalam kalau hari ni sure jammed sebab ayaq naik kat jalan tu..hujan maaaa

Kat Daiso..pi cari beg untuk botol air yang Puan Zarin nak…ala dia bukan baca blog pun kakakakakkakakakaka

Dia tengok Akif punya beg air tu so dia nak juga

3…RM15

ag botol

Akif ada 3..semua merah tapi jenis lain sikit la…biasa la mak dia over actingkan…..

Saya suka bagi anak saya bawa barang warna merah sebab…sebab saya suka merah ..and I told my son merah lambang keberanian..as red as blood!apakah???

Selain itu saya belu..taraaa

kain1

These are blankets ya…kecil saya sangat sesuai untuk bayi ataupun kanak kanak buat selimut badan..bayi boleh selimut seluruh tubuh.. Saya nak pi lagi..nak beli bagi kat anak sedara yang bakal lahir bulan depan…ada banyaaakkk warna..pi la Daiso kalau nak beli…..

Kunjungan ke Daiso kali ni saya tak mengabih duit sebab saya baru nampak depa dah mula heret  stok baru..so kita tunggu next visit la untuk borong….Tapi takutnya nak ajak cik husband pi lagi….kihkihkihkih

Related Posts with Thumbnails