Sejak kecil kalau tanya anak saya…

Nak ke mana ?

dia selalu jawap IOI..sebab???masa tu kami memang gilaaa ke IOI sebab..sebab lagii…takyah bayar tol aka…tol adalah free kalau naik KESAS…hahahahahahhaaa

Tapi sejak kami kena bayar tol KESAS kami pi ikut jalan yang tak bertol…eh kurang kena bayar tol….

La ni anak saya dah tak hingin sangat dah nak ke IOI tapi saya pula…saya bukan nak ke IOI sebenarnya saya cuma nak ke DAISO sahaja…maka saya pi juga dah malam time tu…Sabtu malam ahad..sebab..sebab lagi…sebab saya tak mau tonton cerekarama…kalau dok kat rumah kang saya tonton pulaaa….

Pi Daiso…beli alumi-bento bag lagi wahahahhahahaa

Beg bento ana saya asyik kotor saja katanya meja kantin tak de orang bersihkan…mmm…tahun depan mesyuarat PIBG kita utarakan…

begbentodaiso

Ni yang biasa sahaja…nak tengok saiz sila zoom gambaq yaaa

bagalumi

Ni bag besar tau boleh masuk 12 ayaq tin cocacola….Saya beli ni SAJA ja sebab rasa macam nak beli..sebenarnya nak SHARE idea…kepada yang ingin berjimat ..takmau beli cooler bag mahal…terutama ibu-ibu yang bekalkan EBM kepada anak ketika bekerja….bag ni OK juga…cuma kita kena lapiskan 3-4 lapis….ala 4 bag ni BARU R<20…kalau bandingkan yang memahal nun…ini hanya untuk mereka yang nak berjimata atau kurang bajet..haq duit banyak tu dan tak mau berjimat suka hati la …tiada kaitan…Banyak lagi ‘cooler bag’ kat Daiso nih…tapi untuk store EBM kena lapiskan 3-4 lapis laaaa….insulatornya agak nipis….kalau ayaq tin ok laaaa..kalau susu takleh la selapis…

kalau buka ..beg tu jadi gini

bagaluminium

Gambar di ambil dari atas…..Haaa..besarkan…boleh masuk 12 tin tuuuu…

Amat berbaloi bai mereka yang nak buat beg ni ‘beg tranfer susu’…untuk long hour storage tak rekemen la yaaaaa

Kena guna dengan chiller/ice pack/air ketoi la yaaaaa

Related Posts with Thumbnails