Cerita #manjakani lagi

BACA LE SAMPAI HABIS..PLEASEEE
1. Serbuk manjakani yang kak fid jual ni adalah 100% manjakani.

Kita tak campur apa apa ye…
2. Kapsul manjakani

Kita guna kapsul halal. Don’t worry ye?

Hanya serbuk manjakani asli yang dimasukkan ke dalam kapsul..with love lanting lanting berterbangan..mmmmaaahhh kata #erika baby diva akak!😅
3. Homemade

Nan hado kilang! Doakan akak ada kilang ye..mihahaha
Ok

Ini nak cerita

Mukadimmah panjang 14 depa le pula!
My customer…  beliau hubungi kak fid untuk membeli serbuk manjakani

Beliau nak gunakan untuk ‘cuci – cuci’

Yess..manjakani memang sangat bagus for ladies..

– hanya perlu campurkan serbuk ke dalam air suam dan gunakan..
Kemudian

Customer hubungi akak lagi

Kabo beliau

“Saya tak boleh la nak telan air manjakani”
So akak pun kabo le

Yes..memang hazabun pahit berdengung.. sebab tu wujud kapsul manjakani ini..

Maka beliau..zass..mai ambik hatta dah jam 11pm lebih??
Rumah dekat je😅
Maka..bersembang la sekejap

Kann ko kan kak fid..pukoi 11pm pun ko gamak ajak bersembang😅

Ponti ke ko ni?
Al kisah

Kes keputihan
Beliau kabo..

Lepas beliau mengamalkan ‘tangas’  macam kak fid kabo.. kegatalan mula hilang..

Mendelah tu pun mula keluar dan rasa makin selesa!

Alhamdulillah

‘Tangas’ = awak campurkan serbuk manjakani dalam air panas mendidih..masukkan dalam gayung ke any container yang agak agak kalau awak bertinggung ngam ngam dengan awak..selubung le 

Dok situ sat..

Lepas tu awak akan rasa selesa dan mesti akan repeat?

Segar nyaman gitu

Baik untuk pemulihan alami

Hati hati dengan ayat panaih tu naaaa..

 Itu je ceritanya

Nak try manjakani asli ni?

Hubungi kak fid ye

Related Posts with Thumbnails