Ini adalah sabun lavender homemade by kak fid

Kann…
Okayy
Kak fid bancuh sabun ni untuk buat facial soap untuk dia

Kisah dia gini
Tak semena-mena.. tumbuh jerawat pasiaq kat dahi dia
Dia punya bengkek rasa nak kikis dengan pisau cukur!
So.. dia pun bancuhlah sabun ni
Menggunakan essential oil gred terbaikkkk.. haaa..depa ada sale hari tu kann..kak fid grab le sebotol dua botol..nanti cukup modal kita jadi ahli juga la kihkihkih

Beli untuk #erika baby diva.. mummy caras la sikit…
Kann..alasan membeli semua letak atas kepala #erika
Tak patut tak patut..

Okayy
Amazingly..sabun lavender kak fid ni..sangat sesuai dengan kak fid
Itu jerawat pasiaq hilang..haaa tau pun takuuuttt..
Dan ke ke..(padan muka)

Lavender adalah sejenis yang sangat mesra kulit..sangat sangat membantu dalam mencantikkan kulit..kihkihkih

Erika tu guna minyak lavender le tu…erika lagiii kena petik hahaha

Ok.
Kak fid open order sabun lavender ni juga tau

RM30 seketul
RM30 seketul
RM30 seketul

100g beratnya
Kos pos bermula daripada RM8

You all boleh kerat 4 sabun ni..kalau buat cuci muka je la

Kak fid tak kerat pun..tak pa la kak fid buat sendiri..

Boleh whatsapp ye..
Kosong 1 tiga dua kosong 2 tiga tiga 9 empat

Jya ne
Arigatouuu

 

 

Related Posts with Thumbnails