Ibu susuan

perlu diupah atau tak?

Laaa.. taktau ke? Ibu kandung yang menyusukan anak sendiri pun si bapa kandung budak tu kena bayar upah..
Kome ingat menyusukan anak tak perlu masa dan tenaga?

Maka..hargailah ibu ibu yang menyusukan anak..

Dahsyatkan pertalian penyusuan ni.. anak orang pun boleh jadi anak dia apabila bayi tu minum susunya memenuhi syarat sah anak susuan..kat situ pun dah boleh bayangkan..kan? Keistimewaan menyusukan anak dengan susu ibu.
Breastmilk is the best food for your baby..
My 2 years old Erika masih belum move on..mungkin nak challenge record abang dia kot ..?
Akif breastfeed sampai genap umur 5 tahun..

Dia stop pun sebab dia nak gi sekolah tadika..agaknya kalau tak tadika..stop masa nak masuk darjah 1 lah kot

Related Posts with Thumbnails