Belon pun mahal sekarang ni

Last Sunday we went to GM Klang.. survey harga kolam.. ala kolam tiup angin tu. Ingat nak beli untuk Erika yang manis itu..untuk dia berendam kat porch seminggu sekali disamping plan 2018 ke Pusat Akuatik 1-2 kali sebulan belajar swimming.. awal awal ni minta abang Akif je ajar adiknya haha.

Erika ni pantang nampak belon
Mesti nak! Nakk nakk
Syukur belon je tang dia nak

Maka, kami pun singgah la nak beli
Wahhh wahhh
Paling murah RM7 10 biji
Haha

Mahai nooohh.

Kalau beli hat sebungkus ada 50pcs jatuh la 50-60 sen sebiji
Tetap jauh benarrr beza harga dengan zaman dulu haha

Makin hari makin mahal
Mana ada yang murah dahhh

Sob sobbb

Melainkan ada SALE
#sale je laaa mampu bantu..

Btw..
#tudung #bawal # mirabelle #kekaboo sedang ada Year End Sale #YES
Tudung yang berharga RM25 kini berharga RM15
Ni untuk design yang sedia ada ye..
Postage
RM8 SM
RM11 SS
Untuk 5 helai pertama

Mai la beli ramai ramai

Bila lagi nak beli tudung cantik..kain lawa..dengan harga murah…
Tak de #sale tak de diskaun tauuu

Boleh rujuk link yang disertakan (page FB)
Untuk gambar design yang available.
Rujuk juga ruang komen – saya ada komen pada design yang sudah kehabisan stok

Visit FB page TUDUNG BAWAL MIRABELLE !

Rujuk album YES2017

Lepas tu kalau ada yang berkenan cepat cepat hubungi akak

PM or whatsapp 0132023394

CLICK DI SINI untuk terus whatsapp!

Related Posts with Thumbnails