Ohhh ok..kes SN tu
Hhmm hhmmm

I thought rakyat marhaen je banyak taktau..
Professional pun tak tau?
Merakam foto dan video individu lain tanpa kebenaran/pengetahun individu tersebut merupakan satu kesalahan..
Ehhh tapi undang undang negara lain..
Masa undang undang tu wujud kat negara tu..kat Malaysia belum ada telefon berkamera..mentelah la digital kamera..
Kamera pakai buang pun rare sangat lagi hahaha

Ehhh gelak pula

Kat Malaysia ni jadi kesalahan ke tak?

Kalau tak ada undang undang maupun akta..peraturan pun

Wahai bangsa Malaysia..
Berhentilah merakam gambar dan video orang lain sewenang-wenangnya..
Beretikalah sikit..

Kalau budak baru nak up buat..mungkin kita boleh kata depa bodoh
Naive bla bla bla 1001 reason..but if professional?

Bolehh ambil foto mau pun video orang lain atas niat yang baik baik..
Contohnya nak report kat polis ka..pdrm ka jpj ka..

Tapi untuk raih populariti entah apa apa..better don’t

Same goes to awek nak cendol..cendol dah habis..

Semoga awek cendol dan boyfriend menikah la cepat..risau pula tengok kahkahkah

Poslaju
Awat barang ke kangaq pi hantaq ke tanjong malim?
Human error i guess..

Korang
Nak beli dak natural homemade lip cream?

Ok..byee

Related Posts with Thumbnails