Bertapa kak fid katak bawah tempurung letak bawah lesung tutup pula dengan kawah tindih pula dengan batu giling
Akak tak tau kisah neelofa launch tudung kat Zouk.. well..tak tau tujuan dia..maybe dakwah orang kat situ?
Apa apa pun dia je tahu niat asal dia

Fattzura bersanding akak tau sebab one of my bff gi majlis tu..

Isu politik
Langsung tak tau kahkah

Akak tau penerima BR1M start dapat dari isnin..ni pun dengar berita sayupp sayupp
Hat dapat BR1M tu manfaatkanlah ye..

Kesian kat kami yang tak dapat ni

Unsafe homebirth la..breastfeeding myths la apa lagi la isu la ni??

Sejak amalkan ‘gasakkau’ ni..pa benda pun tak ambik tau

Sabtu lepas mesyuarat PIBG
dapat cabutan bertuah.
Hamper.. alhamdulillah

Related Posts with Thumbnails