Perihal air selangor minggu lepas ni..bukan orang tak bising..orang dah ‘masak’
Kami terputus bekalan air 4 days…bukan air je tak de angin dalam pili pun tak ada!

Kalau those yang dari ‘luar’ memang rasa seksa..kami kat sini memang la seksa tetapi dah ‘masak’
Pili air awam dinaikkan di beberapa tempat…beraturlah kami sambil bersembang ..mungkin sebab dah sembang time beratur nak kutip air tu maka tak ada mood dah nak sembang kat fb..
Kawan kawan yang area perumahan ada air pula bermurah hati offer gi ambil air kat rumah mereka

Air tak ada tapi hubungan baik sesama manusia jelas ada…

Related Posts with Thumbnails