Akak tak berapa nak ingat bila akak start guna.. tapi baru lagi laa..

Akak buh dalam face toner dan face oil.. bekas bekas kat tangan sapu kat rambut hahaha

Selain tu diffuse dan buat sembur ala ala penyembur wangian fabrik tu..

Beberapa hari lepas.. sebenarnya baru perasan..
Selalunya.. time cuci rambut atau sikat rambut.. mesti akan ada sekepul..ehh apa penjodoh bilangan? Segumpal? Boleh laa segumpal rambut akan dapat dihimpun kat tangan..
Akhir akhir ni..
Ada beberapa helai je..
Helai tau.. ..2-3 gitu..
Magic apa ni??
Aku dah botak ke??

Mungkin hormon yang kukuhkan akar rambut dah ke?bali beroperasi elok kot..

Itulah kisahnya kak fid dan ASR ni…

Whatsapp 0132023394
Untuk info lanjut..
Gituuuu

 

 

Related Posts with Thumbnails