Ohhhaaaa..
Hahahahahaaaaa..

Hari ni kak fid nak share tentang EO blend sleep tight gritz

Ewah..
Sapu kat Erika..
Ok..
For record.. Erika ni sejenis budak perempuan comel yang kuat tongkat kelopak mata.. diakan peneman Daddy dia..

Sejak Mummy dia sapukan dia sleep tight ni…dia tumbang.. tak awal juga.. sebab sapu pun lewat haha..
Sleep tight selalunya ambil masa 30minit gitu laaa untuk tumbangkan Erika
Mummy diluted sleep tight ni..
Kalau hangpa takmau dilute pun ok.. dia ready-to-wear sebenarnya..

Erika memang jenis wajib tidur 10jam+
Tapii.. dia akan mangkit check ada orang tunggu dia ke tak few times dalam 10jam tu..

Sejak kena sapu minyak sleep tight ni.. dia memang lena sungguh
Tukar CD dia pun dia tak heran.. sebelum sebelum ni.. dia akan marah..

Lepas tu.. mangkit tidoq pun muka ceria siap pakej ketawa mengekrk lagi..

Kalau kome atau ahli keluarga kome jenis kuat tahan mata.. susah nak kena etc.. moleh bebenor le cuba sleep tight ni.. demi tidur yang berkualiti..

Whatsapp 0132023394 naa kalau mau order

Related Posts with Thumbnails