Ada journal yang kaji betul ke pokok rosemary ni boleh tingkatkan/kuatkan daya ingatan
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2314808X16301890

I think, kalau tak baca journal ni pun, daun rosemary dan ingatan memori kita, bukan satu perkara asing kan? Dah biasa dengar orang kata letak pokok rosemary di meja, di dapur…

Aroma dia dapat meransang ingatan…

Cara yang lebih mudah, tentu minyak yang kita perah dari daun rosemary tu, dipanggil essential oil rosemary… Kita bau dia.

Lebih senang, EO tu kita drop dalam inhaler, dan pakai sahaja bila kita perlukan. Tutup selepas pakai, dan jauhi dari haba dan direct sunlight.

Boleh bawa ke mana². Senang tak?

Ada EO ni untuk memudahkan hidup, mudah nak pakai… Cuba sahaja inhaler Focus/Memory ni.
www.wasap.link/60132023394

Related Posts with Thumbnails