Arissto ni satu jenama/brand dari ITALY.

Membawakan kemewahan citarasa Italian Coffee

Orang Italy memiliki citarasa kopi yang tinggi…kekdahnya

So Arissto ni dari Italy.

Kapsul kopi semua pun dari Italy

Rasanya ramai peminat kopi kat sini

Nak ceritanya sekarang ARISSTO menawarkan:

PELAN MESIN KOPI RM1

Berminat?
Whatsapp 0132023394

Kelebihan “memiliki” mesin kopi ARISSTO secara rental.

1) Boleh buat kopi mewah sendiri di rumah/pejabat. Ala-ala Setabak

2) JIMAT. Dengan kos dlm rm2 sahaja, compare dengan kopi mewah di cafe-cafe mahal.

3) Boleh buat sendiri nak Cappucino ke Mocha ke Latte.

Boleh buat berjenis jenis kopi, termasuklah juga chocolate.

Menarik kannnn

Ok

Macam mana nak sewa mesin kopi RM1 ni

Syarat dia mudah je.

Terbuka kepada pemilik credit card dan debit card.

Tu je syaratnya.

Ada beberapa plan

Untuk pemilik Credit Card, tak perlu deposit.

NO DEPOSIT AT ALL

Untuk permulaan,

Deposit 0
Sewa rm1
Kapsul (min10 pcs) rm21.60

Bayar rm22.60 sahaja

Boleh pick up mesin kopi terus di hq/ branch.

Jika hq pos,

Postage & handling rm50

So total rm72.60 sahaja.

Bagi pemilik debit card, deposit RM100 sahaja.

Untuk permulaan,

Deposit rm100
Sewa rm1
Kapsul (min.10) rm21.60

Total rm122.60 sahaja

Boleh pick up mesin kopi di hq/branch.

Jika hq pos,

Postage & handling rm50

So total rm172.60 sahaja.

So

Dari serendah rm22.60 dah boleh bawa balik mesin kopi

Paling byk pun rm172.60 termasuk pos, dah boleh “miliki” mesin kopi.

Related Posts with Thumbnails