SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

sabun anti-selulit

Terkejut
Terjaga
Murung 5saat
Mimpi!
Ngeri juga mimpi ni
Tapi bukan mimpi yang biasa akak mengamuk kat fb tu
Ni mimpi lain
Kisahnya

Sebelum tidur baca nota
Sebab ingat hari ni nak praktik
Ewahhh

Lantas
Dalam mimpi dah praktik
Kahkah

Mimpi buat sabun anti-selulit

Lepas tu..
Entah macam mana..
Pi letak mould atas breadmaker..
Then..gi tolak breadmaker tu ke tepi
Jatuh bertabur sabunku yang baru separa keras
Lantas kumeraung stress..
Pheewwwww
Nasib baik meraung dalam mimpi je.
Tersedar
Astagfirullah hal a’zim

Ok
Open order
Sabun anti-selulit coffee scrub

RM22 seketul tidak termasuk kos pos..

Ambil 3 ketul
RM70 including postage..
Haaa..nampak?

Kalau mau PM or whatsapp 0132023394 erkk

#supportnaturalproduct
#homemade
#handmade
#noSLS
#noSLES

 

Lavender soap

Sabun lavender homemade by kak fid

Kann…
Okayy
Kak fid bancuh sabun ni untuk buat facial soap untuk dia

Kisah dia gini
Tak semena-mena.. tumbuh jerawat pasiaq kat dahi dia
Dia punya bengkek rasa nak kikis dengan pisau cukur!
So.. dia pun bancuhlah sabun ni
Menggunakan essential oil gred terbaikkkk.. haaa..depa ada sale hari tu kann..kak fid grab le sebotol dua botol..nanti cukup modal kita jadi ahli juga la kihkihkih

Beli untuk #erika baby diva.. mummy caras la sikit…
Kann..alasan membeli semua letak atas kepala #erika
Tak patut tak patut..

Okayy
Amazingly..sabun lavender kak fid ni..sangat sesuai dengan kak fid
Itu jerawat pasiaq hilang..haaa tau pun takuuuttt..
Dan ke ke..(padan muka)

Lavender adalah sejenis yang sangat mesra kulit..sangat sangat membantu dalam mencantikkan kulit..kihkihkih

Erika tu guna minyak lavender le tu…erika lagiii kena petik hahaha

Ok.
Kak fid open order sabun lavender ni juga tau

RM30 seketul
RM30 seketul
RM30 seketul

100g beratnya
Kos pos bermula daripada RM8

You all boleh kerat 4 sabun ni..kalau buat cuci muka je la

Kak fid tak kerat pun..tak pa la kak fid buat sendiri..

Boleh whatsapp ye..
Kosong 1 tiga dua kosong 2 tiga tiga 9 empat

Jya ne
Arigatouuu

 

 

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.