SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Yeayyy dah pandai haha

Wahh…dah pandai dah kak fid
Masak laju-laju

Ayam bakar perap awal pagi

Ok.mula-mula
Cuci beras then tekan cook
Panaskan oven masukkan ayam set 30 minit
Potong sayur..eh terasa nak makan telur dadar..ok goreng telur dulu then tumis sayur…siap..

Ohh nak buat acar timun-nenas la…potong potong buh gula garam gaul..siap…semua siap dalam 35 minit yeayyyy…bangga bangga..kahkahkah..

Nenas dah kupas siap siap…kihkihkih…
Prepare yang rumit rumit awal awal..masa memasak sekejap je…erika pun tak dan nak bosan menunggu kat dapur..bukan atas table top ye…kat ruang bilik dapur

Jom fikir esok nak masak apa pula

Kihkih

Cloth diapering..best!!

image

Di antara milik Erika Hanina
Kami suka sangat cloth diapering…

Andai malammu terganggu

Salam
Selasa 19 januari 2016
Day58

Dear Erika tak dapat tidur malam tadi…rasanya around 3am baru dia tidur..mummy clueless la macam ni… but it’s ok..not everyday…layannnn…be positive…alah bisa tegal biasa…
Sekarang Erika sedang tidur…tadi mummy terlambat bangun..ohhh cuakkkk…
Mummy memikirkan esok..esok akif ada ko-ku..nak kena sediakan bento untuk makan pagi dan lunch…

Nak masak apa ni? I plan for white japanese rice and karaage for lunch..how about bento pagi?
Dah buat list pun dilema hahaha…
Memikirkan MASA
pukul berapa nak bangun masak ni? Erika akan memberi kerjasama ke tak?
Semoga tomorrow morning I can start my day at atleast 5am…

Marilah menggoogle mengapa bayi susah hendak tidur malam..hahaha

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.