SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

sakit badan ke?

Musim cuti sekolah ni..Mummy jenuh memasak mengemas.. layan karenah budak cuti sekolah..

Dek terlajak melasak mesti ada ibu yang rasa lenguh dan sengal-sengal badan..kann

Nak gi spa mana nak tinggal ‘askar’ ni??

Tak pe mummy whatsapp je kita ye

Whatsapp
0132023394 segera

Whatsapp
0132023394 segera

Whatsapp
0132023394 segera

www.wasap.link/60132023394

Minyak mentari ni sangat sangat sangattt membantu permasalahan ibu tu..

Sapu sahaja setiap hari

Bau dia best tauuu.. tak ada busuk pun tauu..
Semerbak menenangkan..

Nak sapu kat anak bujang melasak yang mengadu lenguh sana sini pun boleh!!

RM45 sahaja!!

Dapatkan segera!!!

 

Banyak exercises, bersukan lasak..bersukan biasa biasa. Kerja kuat siang malam..
Terasa lenguh kaki.. sakit lutut.. lenguh badan..
Sakit urat dan sebagainya
Terkena water retention attack..
Bengkak kaki..lutut
Susah nak bergerak..

JANGAN SUSAH HATI
Cubalah minyak MENTARI ini.
Harga mampu milik RM45 sebotol
Boleh order online
Whatsapp je kak fid..

Whatsapp 0132023394

KLIK SINI UNTUK TERUS WHATSAPP

Payment pun online
Nanti tinggu sahaja MENTARI tiba..

MENTARI ni memang dirumus khas untuk mengurangkan kesakitan pada sendi, kekejangan otot dan mengurangkan lenguh selepas banyak pergerakan.

Tak rasa panas tau tapi akan melegakan

Apa tunggu lagi?
Cepat dapatkan segera

Boleh hadiahkan kat mak ayah korang juga..
Mereka pasti suka..

KLIK SINI UNTUK TERUS WHATSAPP

Ibu ibu hamil..
Ibu ibu lepas bersalin pun sangat sesuai gunakan minyak MENTARI ni
Ada sinaran mentari menerangi jalan nanti.. hehehe

Witch hazel aloe vera face toner

Witch hazel with aloe vera face toner

Akak rekemen sangat..
Sebotol ni 180ml

Kalau seminggu guna 10ml..
Berapa bulankah sebotol toner ini boleh bertahan?
Soalan matematik darjah 1

Saya suka saya suka ini toner
Sekian
Mai la cuba.. Whatsapp

0132023394

Berbaloi baloi

Mulakan segera penggunaan skincare alami

 

 

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.