SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Combo inhaler viral! Jimat RM3

inhaler viral inhaler viral is on the wayyy

Okayy
Open preorder mulai saat ini…
Mai order lekaih!

New look new improved formula..

RM24 seunit
Kos pos RM8 semenanjung Malaysia

quit smoking aid
Untuk individu yang..

  1. Ingin berhenti merokok..
  2. Dalam usaha mengurangkan ketagihan rokok

Bersegeralah.. nikmat kesihatan itu tinggi nilainya.. tidak boleh ditebus dengan wang dan harta benda..

Hanya RM24 ..dengan izinNya mampu mengubah hidup anda!!

clear respire
Jika anda pengidap resdung.. kuat selesema.. hidung berair selalu.. bersin non-stop.. dah pening dah tak tau nak ikhtiar lagi dah!
Cubalah si biru ini!!

RM24 seunit!!

Beli combo
Biru + hitam = RM45
Jimaattt RM3!!!

Whatsapp 0132023394 lelaju.. okayyyy!!

sakit badan ke?

Musim cuti sekolah ni..Mummy jenuh memasak mengemas.. layan karenah budak cuti sekolah..

Dek terlajak melasak mesti ada ibu yang rasa lenguh dan sengal-sengal badan..kann

Nak gi spa mana nak tinggal ‘askar’ ni??

Tak pe mummy whatsapp je kita ye

Whatsapp
0132023394 segera

Whatsapp
0132023394 segera

Whatsapp
0132023394 segera

www.wasap.link/60132023394

Minyak mentari ni sangat sangat sangattt membantu permasalahan ibu tu..

Sapu sahaja setiap hari

Bau dia best tauuu.. tak ada busuk pun tauu..
Semerbak menenangkan..

Nak sapu kat anak bujang melasak yang mengadu lenguh sana sini pun boleh!!

RM45 sahaja!!

Dapatkan segera!!!

 

Banyak exercises, bersukan lasak..bersukan biasa biasa. Kerja kuat siang malam..
Terasa lenguh kaki.. sakit lutut.. lenguh badan..
Sakit urat dan sebagainya
Terkena water retention attack..
Bengkak kaki..lutut
Susah nak bergerak..

JANGAN SUSAH HATI
Cubalah minyak MENTARI ini.
Harga mampu milik RM45 sebotol
Boleh order online
Whatsapp je kak fid..

Whatsapp 0132023394

KLIK SINI UNTUK TERUS WHATSAPP

Payment pun online
Nanti tinggu sahaja MENTARI tiba..

MENTARI ni memang dirumus khas untuk mengurangkan kesakitan pada sendi, kekejangan otot dan mengurangkan lenguh selepas banyak pergerakan.

Tak rasa panas tau tapi akan melegakan

Apa tunggu lagi?
Cepat dapatkan segera

Boleh hadiahkan kat mak ayah korang juga..
Mereka pasti suka..

KLIK SINI UNTUK TERUS WHATSAPP

Ibu ibu hamil..
Ibu ibu lepas bersalin pun sangat sesuai gunakan minyak MENTARI ni
Ada sinaran mentari menerangi jalan nanti.. hehehe



Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.