SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

sakit badan ke?

Musim cuti sekolah ni..Mummy jenuh memasak mengemas.. layan karenah budak cuti sekolah..

Dek terlajak melasak mesti ada ibu yang rasa lenguh dan sengal-sengal badan..kann

Nak gi spa mana nak tinggal ‘askar’ ni??

Tak pe mummy whatsapp je kita ye

Whatsapp
0132023394 segera

Whatsapp
0132023394 segera

Whatsapp
0132023394 segera

www.wasap.link/60132023394

Minyak mentari ni sangat sangat sangattt membantu permasalahan ibu tu..

Sapu sahaja setiap hari

Bau dia best tauuu.. tak ada busuk pun tauu..
Semerbak menenangkan..

Nak sapu kat anak bujang melasak yang mengadu lenguh sana sini pun boleh!!

RM45 sahaja!!

Dapatkan segera!!!

 

Banyak exercises, bersukan lasak..bersukan biasa biasa. Kerja kuat siang malam..
Terasa lenguh kaki.. sakit lutut.. lenguh badan..
Sakit urat dan sebagainya
Terkena water retention attack..
Bengkak kaki..lutut
Susah nak bergerak..

JANGAN SUSAH HATI
Cubalah minyak MENTARI ini.
Harga mampu milik RM45 sebotol
Boleh order online
Whatsapp je kak fid..

Whatsapp 0132023394

KLIK SINI UNTUK TERUS WHATSAPP

Payment pun online
Nanti tinggu sahaja MENTARI tiba..

MENTARI ni memang dirumus khas untuk mengurangkan kesakitan pada sendi, kekejangan otot dan mengurangkan lenguh selepas banyak pergerakan.

Tak rasa panas tau tapi akan melegakan

Apa tunggu lagi?
Cepat dapatkan segera

Boleh hadiahkan kat mak ayah korang juga..
Mereka pasti suka..

KLIK SINI UNTUK TERUS WHATSAPP

Ibu ibu hamil..
Ibu ibu lepas bersalin pun sangat sesuai gunakan minyak MENTARI ni
Ada sinaran mentari menerangi jalan nanti.. hehehe

Cara meningkatkan daya ingatan

Nak cerita ke tak nak ni

Hahaha
Baik kome baca tak baca rugiii!!!

Gini
I memang bukan jenis pelupa tau
Haha
Bukan riak takbur tau
Just nak bagi tau awai awai..
I selalunya ingat apa jua yang berlaku dalam rutin i
Memori paling lama i boleh ingat adalah masa i umur 3 tahun.. Tapi sikit ja laa.. Tapi yang 4 years old sampai sekarang memang i rekod elok elok dalam ingatan..

Panjang mukadimmah
Cerita belum start hahaha
Maklomlah kuat layan drama Melayu..
Melalut berjela point secoet ja haha

Gini
Sabtu lepas i cari sampel #gritz #AFK #uplifting / #focus tak jumpa
Tapi i ingat kronologi
I sapu kat Akif
Then Erika nak rampas
I selit dalam poket seluar pink i
Then.. Kat situ lompang
I ingat drawer kitchen kabinet ke somewhere in my bilik humban barang

Tanya ahlilbaiti
Depa tak tau
Depa memangggg..

Ok
Meh baca doa

Subhana Man Laa Yanaamu Walaa YasHuu

Maksudnya: Maha suci Allah, zat yang tidak pernah tidur dan tidak pernah lupa

Ulang ulang ulang doa
Tak timbul timbul.. Manaaaa..

Sambil baca lagi capai inhaler biru
Sedut
Bingo!!!
Dia timbul macam ada screen
Tau kat mana i selit sample tu???

DALAM BIKAR PALING KECIKK I ADA
5ml size bikar tu
Dia pula disimpan dalam bakul hijau dalam rak merah kat bilik i humban humban barang

Alhamdulillah

Maka you all
Kalau misplaced atau lupa sesuatu amalkanlah doa/bacaan sujud sahwi tu dan sedut/hidulah mana mana EO yang boleh membantu anda calm. Fresh.. Energetic.. Focus

Nah akak sertakan apa EOs dalam inhaler biru tu

Eucalyptus, Thyme, Peppermint, Rosemary & Lavender

Nampak??
Rosemary
Ni memang power bab ingatan ingatan ni

merupakan minyak pati paling bagus untuk merawat keletihan mental, pengsan, stress, histeria, memori lemah, membantu dalam fokus dan mengatasi kebimbangan.

Lavender
gila calming
Hilangkan stress..
Banyak sangat kebaikkan dia

Peppermint..
Wahh dia ni kalau sakit kepala nak pecah cer calit
Sap sap sui..
bersifat analgesik merupakan minyak pati paling bagus untuk sakit otot/urat, sakit kepala, migrain, sakit tekak, sakit gigi dan bengkak sendi.

Thyme
memulihkan dan menguatkan badan dan minda
terkenal untuk merangsang otak dan meningkatkan daya ingatan.

Eucalyptus
Bagus untuk pulihkan deman dan bersifat antiseptik

Btw
Kita ada RTW inhaler memory/focus(kuning) & blended EO uplifting/focus tau untuk membantu kita dalam hal ingatan.. Kekuatan memori dan minda..
Kalau hangpa kerap lupa itu ini.. Why not give a try
Inhaler RM10 ja seunit.. Tak termasuk kos pos

Nak order inhalers ka EO ka PM ka whatsapp
Klik
www.wasap.link/60132023394

 

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.