SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

kestabilan hormon itu pentibg


  1. 90% permasalahan WANITA bermula dari ketidakseimbangan hormon dalam diri mereka.
    .
    >> JANGAN BIAR KEADAAN ANDA TANPA RAWATAN <<
    .
    .
    Hormone Balance Wellness Oil dari Ritz mampu mengurangkan masalah anda !
    .
    .
    BAGAIMANA HB WELLNESS MEMBANTU ANDA ?

HB Wellness bantu
? Mengurangkan gejala premenstrual seperti sengugut, menstabilkan kitaran haid yang tidak teratur termasuk masalah haid yang berlebihan.
? Membantu mengatasi kemurungan selepas bersalin atau meroyan.
? Mengurangkan ketidakselesaan dan gejala akibat menopaus.
? Mengurangkan kesakitan atau kebimbangan ibu hamil ketika hendak melahirkan, menggalakkan pengeluaran susu ibu dan merawat buasir
? Membantu menstabilkan emosi, meredakan stress, tekanan dan kemurungan dalam apa jua keadaan
? Menganjalkan kulit, mengembalikan proses awet muda termasuk mengurangkan kedutan serta garis halus
? Membantu untuk mendapatkan tidur yang lena
? Meningkatkan daya ingatan yang lemah
? Mencerahkan kesan parut akibat regangan
? Mengurangkan sakit kepala, migraine dan sakit pinggang
? Mencetuskan perasaan keseronokan, keghairahan dan erotic dan
? Banyak lagi yang berkaitan dengan ketidakseimbangan hormon.
.
.
Adalah sangat PENTING untuk anda fahami apa itu ketidakseimbangan hormon. Jadikan kehidupan seharian anda lebih sempurna dan bermakna bersama HB Wellness !

Whatsapp
0132023394

 

HBW and you

Konnichiwa
Genki no kai?

Ni nak habaq pasai HBW ni..

Kot hangpa hat ada issue dengan hormone..
Elok sangat guna..
Buat sapu tang perut dan telapak kaki..baik tapak kaki kome mau pun telapak kaki pemilik syurga kome..
Faham dak?

Diadun khas untuk membantu kita dalam isu isu melibatkan hormon..

Period tak menentu..
Senggugut dah berabad
Dah monopouse(ejaan macam mana ni) ka..
Jerawat melata ka
Moody tak tentu hala ka
Mak mak hat suka menyinga amat sesuai guna.. singa boleh jadi jinak meow meow..jadi macam Cibi..haha..
Ya anponnn cibi ni.. dia sedaq ke dak dia kucing?tadi tertarik dia..ingat ka kusyen.. kucing rupa rupanya.. gebu macam bantal!..

Lagi 1 nak habaq.. lemah daya ingatan tu salah satu simptom hormon tak stabil..

Tu hangpa tak ingat birthdate kawan hangpa
Akak ingat..kahkahkah
Hari ni birthday Dood
Esok birthday Tha
Lusa birthday Akif..

HBW ni adunan EO..
Bukan kimia aktif.. maka kena istiqamah la guna..
Tak dak la sapu sapu taraaa magic..nipu sangat laa..
Guna la dulu..
Baru la ada pemulihan..

Ok..byee.. nak kira tudung sat..

Kalau nak tanya pasai HBW boleh whatsapp kita tauu
0132023394Gritz

 

 

wellness oil hormone balance

WELLNESS OIL (HORMONE BALANCE)

MINYAK IMBANGAN HORMON RITZ (RM115)

Minyak Imbangan Hormon Ritz adalah satu formulasi aromaterapi hebat diperbuat daripada kombinasi 100% minyak ekstrak tumbuhan semula jadi.

Ia mempunyai kuasa penyembuhan terutama dalam mengekalkan kesihatan dan kecantikan wanita, termasuklah ;

1. Mengurangkan kesakitan ketika haid, gangguan haid, dan menstabilkan haid yang tidak teratur.

2. Sangat digalakkan untuk mengurangkan kemurungan selepas bersalin.

3. Menyingkirkan kesan ketidakselesaan menopaus.

4. Membantu ibu-ibu melegakan kesakitan otot badan, menggalakkan penghasilan susu ibu, dan merawat buasir.

5. Membantu menstabilkan emosi, melegakan tekanan dan kemurungan.

6. Mengembalikan keanjalan dan keremajaan kulit termasuklah mengurangkan garisan halus dan kedutan.

7. Memudarkan kesan regangan (stretchmarks) selepas bersalin, meningkatkan stamina dan tenaga.

8. Memberi kesan yang meluas terhadap kecerdasan minda.

9. Merawat imsomnia untuk tidur yang lebih berkualiti serta memulihkan kecergasan.

10. Mempertingkat libido serta potensi tenaga batin dan daya ketahanannya.

11. Mengurangkan kesakitan kronik, migrain, sakit kepala, sakit saraf, dan sakit belakang.… dan pelbagai lagi penyakit yang berkaitan dengan ketidakseimbangan hormon

Sebarang pertanyaan berkaitan atau untuk order..
Whatsapp
0132023394

 

 

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.