SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Combo inhaler viral! Jimat RM3

inhaler viral inhaler viral is on the wayyy

Okayy
Open preorder mulai saat ini…
Mai order lekaih!

New look new improved formula..

RM24 seunit
Kos pos RM8 semenanjung Malaysia

quit smoking aid
Untuk individu yang..

  1. Ingin berhenti merokok..
  2. Dalam usaha mengurangkan ketagihan rokok

Bersegeralah.. nikmat kesihatan itu tinggi nilainya.. tidak boleh ditebus dengan wang dan harta benda..

Hanya RM24 ..dengan izinNya mampu mengubah hidup anda!!

clear respire
Jika anda pengidap resdung.. kuat selesema.. hidung berair selalu.. bersin non-stop.. dah pening dah tak tau nak ikhtiar lagi dah!
Cubalah si biru ini!!

RM24 seunit!!

Beli combo
Biru + hitam = RM45
Jimaattt RM3!!!

Whatsapp 0132023394 lelaju.. okayyyy!!

kestabilan hormon itu pentibg


  1. 90% permasalahan WANITA bermula dari ketidakseimbangan hormon dalam diri mereka.
    .
    >> JANGAN BIAR KEADAAN ANDA TANPA RAWATAN <<
    .
    .
    Hormone Balance Wellness Oil dari Ritz mampu mengurangkan masalah anda !
    .
    .
    BAGAIMANA HB WELLNESS MEMBANTU ANDA ?

HB Wellness bantu
? Mengurangkan gejala premenstrual seperti sengugut, menstabilkan kitaran haid yang tidak teratur termasuk masalah haid yang berlebihan.
? Membantu mengatasi kemurungan selepas bersalin atau meroyan.
? Mengurangkan ketidakselesaan dan gejala akibat menopaus.
? Mengurangkan kesakitan atau kebimbangan ibu hamil ketika hendak melahirkan, menggalakkan pengeluaran susu ibu dan merawat buasir
? Membantu menstabilkan emosi, meredakan stress, tekanan dan kemurungan dalam apa jua keadaan
? Menganjalkan kulit, mengembalikan proses awet muda termasuk mengurangkan kedutan serta garis halus
? Membantu untuk mendapatkan tidur yang lena
? Meningkatkan daya ingatan yang lemah
? Mencerahkan kesan parut akibat regangan
? Mengurangkan sakit kepala, migraine dan sakit pinggang
? Mencetuskan perasaan keseronokan, keghairahan dan erotic dan
? Banyak lagi yang berkaitan dengan ketidakseimbangan hormon.
.
.
Adalah sangat PENTING untuk anda fahami apa itu ketidakseimbangan hormon. Jadikan kehidupan seharian anda lebih sempurna dan bermakna bersama HB Wellness !

Whatsapp
0132023394

 

HBW and you

Konnichiwa
Genki no kai?

Ni nak habaq pasai HBW ni..

Kot hangpa hat ada issue dengan hormone..
Elok sangat guna..
Buat sapu tang perut dan telapak kaki..baik tapak kaki kome mau pun telapak kaki pemilik syurga kome..
Faham dak?

Diadun khas untuk membantu kita dalam isu isu melibatkan hormon..

Period tak menentu..
Senggugut dah berabad
Dah monopouse(ejaan macam mana ni) ka..
Jerawat melata ka
Moody tak tentu hala ka
Mak mak hat suka menyinga amat sesuai guna.. singa boleh jadi jinak meow meow..jadi macam Cibi..haha..
Ya anponnn cibi ni.. dia sedaq ke dak dia kucing?tadi tertarik dia..ingat ka kusyen.. kucing rupa rupanya.. gebu macam bantal!..

Lagi 1 nak habaq.. lemah daya ingatan tu salah satu simptom hormon tak stabil..

Tu hangpa tak ingat birthdate kawan hangpa
Akak ingat..kahkahkah
Hari ni birthday Dood
Esok birthday Tha
Lusa birthday Akif..

HBW ni adunan EO..
Bukan kimia aktif.. maka kena istiqamah la guna..
Tak dak la sapu sapu taraaa magic..nipu sangat laa..
Guna la dulu..
Baru la ada pemulihan..

Ok..byee.. nak kira tudung sat..

Kalau nak tanya pasai HBW boleh whatsapp kita tauu
0132023394Gritz

 

 



Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.