SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Belon pun mahal sekarang ni

Last Sunday we went to GM Klang.. survey harga kolam.. ala kolam tiup angin tu. Ingat nak beli untuk Erika yang manis itu..untuk dia berendam kat porch seminggu sekali disamping plan 2018 ke Pusat Akuatik 1-2 kali sebulan belajar swimming.. awal awal ni minta abang Akif je ajar adiknya haha.

Erika ni pantang nampak belon
Mesti nak! Nakk nakk
Syukur belon je tang dia nak

Maka, kami pun singgah la nak beli
Wahhh wahhh
Paling murah RM7 10 biji
Haha

Mahai nooohh.

Kalau beli hat sebungkus ada 50pcs jatuh la 50-60 sen sebiji
Tetap jauh benarrr beza harga dengan zaman dulu haha

Makin hari makin mahal
Mana ada yang murah dahhh

Sob sobbb

Melainkan ada SALE
#sale je laaa mampu bantu..

Btw..
#tudung #bawal # mirabelle #kekaboo sedang ada Year End Sale #YES
Tudung yang berharga RM25 kini berharga RM15
Ni untuk design yang sedia ada ye..
Postage
RM8 SM
RM11 SS
Untuk 5 helai pertama

Mai la beli ramai ramai

Bila lagi nak beli tudung cantik..kain lawa..dengan harga murah…
Tak de #sale tak de diskaun tauuu

Boleh rujuk link yang disertakan (page FB)
Untuk gambar design yang available.
Rujuk juga ruang komen – saya ada komen pada design yang sudah kehabisan stok

Visit FB page TUDUNG BAWAL MIRABELLE !

Rujuk album YES2017

Lepas tu kalau ada yang berkenan cepat cepat hubungi akak

PM or whatsapp 0132023394

CLICK DI SINI untuk terus whatsapp!

Salam

Nak tau dak apakah keistimewaan #tudung #bawal #mirabelle?

Siapa nak tau sila angkat kening hahaha?

Okayy..okayyy

Keistimewaannya adalah

# bidang 45 plus boleh dilaraskan labuh mengikut kesesuaian gaya si pemakai.

# Tidak panas  walaupun cuaca panas terik berdeting. Sesuai sangatlah dengan cuaca Malaysia dan negara khatulistiwa?

# Material daripada cotton voile paris yang lembut dan mudah dibentuk

# telinga kita tidak berdengung/bengang atau terasa macam tersumbat??

# mudah digosok dan tidak mudah berkedut / kalau berkedut pun tidak ketara.

# design yg sentiasa up-to-date.

# Limited exclusive. Tak ada reprint. Kalau sold out maka habis teruslah ..menangislah di bucu katil tuu..haha..

Kalau nak …kena cepat cepat book masa preorder tu..???

Tauuu…

**NOTA **

Untuk penjagaan tudung yang awesome ni…
@ Elakkan mencuci dengan menggunakan washing machine secara terus.

Masukkan ke dalam laundry net terlebih dahulu sebelum memasukkannya ke dalam mesin basuh anda
Cucian tangan is highly reccomended..

Tak perlu gonyoh atau berus cukup celup celup..bilas..sidai je?

@ Tidak perlu letak pelembut fabrik.

Nanti lunyai tudung uols tauu..jadi susah nak dibentuk pula

Kain ni dah cukup lembut dah tauu

@ Elakkan mengeringkan tudung cantik ini dengan dryer/mesin pengering

Rosak struktur nanti.. jadi berelectrostatic

Kain ni dah cukup mudah kering dah.

Sidai bawah angin kipas pun dia akan kering

#mirabelle #bawal #bawalviral

#bawallovers
Sebarang pertanyaan atau kalau nak order..

Do contact me..yeaa..
Mirabelle agent

Fid

Whatsapp 0132023394
Atau klik link

CLICKSINI untuk terus whatsapp!

Tudung bawal selesa dipakai
Mari mari mari
Tudung bawal Mirabelle

Harga: RM 25
Material: Customized Cotton Paris Voile

Why Mirabelle?
Kan?why?why?

Kainnya lembut . Selesa..mudah dibentuk
Tak mudah kedut..tak iron pun okayy..
Corak-corak yang cantik
Bidang 45 inch extra
Boleh digayakan pelbagai gaya
Kelabuhan yang boleh dilaraskan mengikut kesesuai pemakai
Menaikkan seri wajah
Menjadikan si pemakai kelihatan lebih muda..

Visit MIRABELLE BAWAL!

Visit instagram MIRABELLEBAWALSCARF!

Visit FB page TUDUNG BAWAL MIRABELLE

meh contact Fid cepat cepat cepat

Whatsapp 0132023394
CLICK SINI untuk terus whatsapp!

Selagi stok masih ada
For fast payment only(dalam masa 24 jam wajib buat bayaran)

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.