SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Second pair at RM1

Beli kasut..wajib laa murah haha

Sepasang RM70

beli second pair RM1

Total RM71 TUNAIIII

Bubur ayam

Masih ciwi #philipsPC
bubur ayam ke bubur nasi pun tak tau
Sedapnya kombinasi ni
Kpmbinasi bahan adalah kreativiti kak fid
Tukang masak je #PPC buat

Sup ayam 15minit seal
Then congee mode 14minit
Taraaaa
Gitu

Campur waktu keluarkan wap dalam 6minit
Total 35 minit
Sambil masak boleh susukan erika..sidai kain dan macam macam lagi..

Masa memasak tetaplah panjang tapi masa tu berlalu pentas

Makaroni goreng PPC

Ok
Kak fid masak makaroni(elbow) goreng kampung

Tumis..guna chicken bake
Masukkan daging..mix vegetable etc
Dah agak masak..masukkan elbow..
200g elbow
Masukkan 1.5 cawan air
Kacau sebati
Close lid
Seal
RICE mode 14 minit
Taraaaa

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.