SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Mari beli kapsul manjakani

Manjakani asli ada dijual di sini

Alhamdulillah..sampai dah lycra  cotton yang mummy order

Nak buat baju Erika si manis la ni…

Lepas tu..tengok lazada..rotary cutter ada 60%+ diskaun…jadi rm20+

Belilah satu…lambat lagi nak sampai…

Yang sedia ada dah lamaaa beli…dah mula tumpul..

Cutting mat pun dah teruk..nanti gi beli offline laa..

Cari modal dulu..

Ehh mai la beli manjakani kaa..habbatussauda kaa

Ok..byeee..kihkihkih

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.