SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Tips kulit flawless

Korang nak tak kulit muka cantik?
Tanpa cela.. Bersih.. Mau?
Mai akak share 1 tips..
BERANGAN
First kita wajib berangan..
Kome snap gambar muka kome.. Then kome guna apps.. Kome edit bagi jadi flawless.. Gebu elok..
Lepas tu beranganlah untuk memiliki kecantikkan kulit itu
Hihihi

Next..
Gunalah skincare yang alami.. Natural..

1. Boleh DIY- boleh beli EOs gritz.. Habaq mai mau apa?
2. Boleh beli produk skincare gritz.. READY-TO-WEAR

Selain itu.. Kita kena RAJIN
Itu je dulu..

1 lagi wajib istiqamah la
Rom tidak dibina dalam masa sehari..

 

Witch hazel aloe vera face toner

Witch hazel with aloe vera face toner

Akak rekemen sangat..
Sebotol ni 180ml

Kalau seminggu guna 10ml..
Berapa bulankah sebotol toner ini boleh bertahan?
Soalan matematik darjah 1

Saya suka saya suka ini toner
Sekian
Mai la cuba.. Whatsapp

0132023394

Berbaloi baloi

Mulakan segera penggunaan skincare alami

 

 

THIVZ WONDER SPRAY

10 SEBAB MOMMIES KENA GRAB THIVZ OIL WONDER SPRAY DARI GRITZ AROMATHERAPY

1. Produk natural. Thivz oil wonder spray diperbuat daripada water-based solution dan 5 jenis 100% essential oil yang bersifat anti germs.

2. Mudah dibawa kerana saiznya yang travel friendly.

3. Tidak perlu risau anak gigit mainan lagi.

4. Boleh disembur pada baby chair di kedai makan dan dirumah serta se peralatan.

5. Bau yang menyegarkan.

6. Tidak melekit dan sebagai pengganti wet tissue.

7. Fungsi 2 dalam 1 iaitu sebagai penyembur dan hand sanitizer

8. Sesuai digunakan pada bayi dan kanak-kanak sehingga warga emas.

9. Alternatif untuk kanak-kanak yang berkulit sensitive dan alah kepada produk yang ada bahan kimia.

10. Tahan lama dan mampu milik.

Dd

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.