SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Banyak exercises, bersukan lasak..bersukan biasa biasa. Kerja kuat siang malam..
Terasa lenguh kaki.. sakit lutut.. lenguh badan..
Sakit urat dan sebagainya
Terkena water retention attack..
Bengkak kaki..lutut
Susah nak bergerak..

JANGAN SUSAH HATI
Cubalah minyak MENTARI ini.
Harga mampu milik RM45 sebotol
Boleh order online
Whatsapp je kak fid..

Whatsapp 0132023394

KLIK SINI UNTUK TERUS WHATSAPP

Payment pun online
Nanti tinggu sahaja MENTARI tiba..

MENTARI ni memang dirumus khas untuk mengurangkan kesakitan pada sendi, kekejangan otot dan mengurangkan lenguh selepas banyak pergerakan.

Tak rasa panas tau tapi akan melegakan

Apa tunggu lagi?
Cepat dapatkan segera

Boleh hadiahkan kat mak ayah korang juga..
Mereka pasti suka..

KLIK SINI UNTUK TERUS WHATSAPP

Ibu ibu hamil..
Ibu ibu lepas bersalin pun sangat sesuai gunakan minyak MENTARI ni
Ada sinaran mentari menerangi jalan nanti.. hehehe

calla top A must have top

Sewing pattern
CALLA TOP

A pattern that you should have!!

RM45.00 – RM80.00

Sold in few sizing packages:

1. Kids Size (12month – 9/10T)
2. Adult Size (XXS – XXL)
3. Mummy & Me Combo

– This pattern is designed for knit or material with at least 25% stretch. If you opt to use woven, you may need to add invisible zipper at the back.

– The pleated bell sleeves make this top looks versatile.

– Suitable to wear with jeans, skirt or palazzo pants.

Click CALLA TOP

Continue reading »

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.