SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Sebabbb..

CANTIK

CANTIK

CANTIK

Bantal hotel di rumah anda

Bantal Hotel DAG H-Class

Bantal Hotel DAG tu apa?

BANTAL adalah bantal, pelapik tidur heheh

BANTAL HOTEL adalah bantal yang berkualiti hotel dan digunakan di hotel-hotel.

BANTAL HOTEL DAG adalah bantal hotel berjenama DAG. Das Abdul Global.

Sekarang kita pun boleh tidur di rumah dengan bantal hotel. Keselesaan tidur di rumah, seperti di hotel.

Bantal baru ke?
Ya, bantal baru, dalam plastik, fresh dari kilang. Bukan bantal terpakai tauuu

Ada banyak jenis ke Bantal Hotel?
Ya, ada banyak jenis, tapi yang paling tinggi demand dan banyak dijual setakat ini adalah Bantal Hotel DAG H-Class.

Setakat ini Bantal Hotel DAG sudah terjual lebih 400,000 unit dengan feedback yang awesome!

KELEBIHAN

🍁 Hollowfill – mempunyai ruang udara menyebabkan ia anti dust mites.

🍁 Hygiene – tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang ath
ma.

🍁 Lembut & gebu – dibuat daripada bahan yang empuk. Selesa untuk kepala dan bahu.

🍁 Selesa dan tidak panas

🍁 Mudah untuk dicuci & dijaga.

🍁 Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik

.Harga : rm44 tidak termasuk kos pos

Promosi : rm41 satu tidak termasuk kos pos

Beli combo lebihhh menjimatkan..berbaloi baloi…

Combo 3 biji RM134
Combo 4 biji RM176
Combo 5 biji RM218
*including postage cost ke seluruh semenanjung Malaysia (city-link)

Berminat boleh PM saya ye.
0132023394
Whatsapp or telegram

Berminat boleh PM saya ye.
0132023394
Whatsapp or telegram

Berminat boleh PM saya ye.
0132023394
Whatsapp or telegram

#bantalhotelDAG
#bantalbest
#petuatidurnyenyak
#petuatidurlena
#sayajualbantalhotel

Power wehh vacuum cleaner akak!

Husband akak belikan vacuum cleaner ni..

Ok. Sehari 3-4 kali weh akak guna.
Biasa laa.. hobi Erikakan kecah rumah
Mummy kemas dia kecah mummy kemas dia kecah.. hahaha

Ok.masa husband akak belli..
Order hari ni..post esok..lusa dapat..
Akif yang rasmi dulu..

Apa yang best?
User-friendly..
Paling suka cosmetics dia..
Blue is my husband’s favorite colour..ehh ada kaitan ke?
Batang penyedut dia sejenis ‘besi’ bukan plastik yang biasa tu..
Sedutan dia power..
Memang sedut habisss habuk habuk..
Bunyinya tidaklah bising sangat. Erika tak takut..dia cuma panjat kerusi takut kena sedut je haha

Comel amat!!

Nah klik link ni..
Sedut habuk habis!

Macam biasa
Kalau akak rekemen tu maknanya memang superb!!

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.