SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

THIVZ WONDER SPRAY

10 SEBAB MOMMIES KENA GRAB THIVZ OIL WONDER SPRAY DARI GRITZ AROMATHERAPY

1. Produk natural. Thivz oil wonder spray diperbuat daripada water-based solution dan 5 jenis 100% essential oil yang bersifat anti germs.

2. Mudah dibawa kerana saiznya yang travel friendly.

3. Tidak perlu risau anak gigit mainan lagi.

4. Boleh disembur pada baby chair di kedai makan dan dirumah serta se peralatan.

5. Bau yang menyegarkan.

6. Tidak melekit dan sebagai pengganti wet tissue.

7. Fungsi 2 dalam 1 iaitu sebagai penyembur dan hand sanitizer

8. Sesuai digunakan pada bayi dan kanak-kanak sehingga warga emas.

9. Alternatif untuk kanak-kanak yang berkulit sensitive dan alah kepada produk yang ada bahan kimia.

10. Tahan lama dan mampu milik.

Dd

Ohhhaaaa..
Hahahahahaaaaa..

Hari ni kak fid nak share tentang EO blend sleep tight gritz

Ewah..
Sapu kat Erika..
Ok..
For record.. Erika ni sejenis budak perempuan comel yang kuat tongkat kelopak mata.. diakan peneman Daddy dia..

Sejak Mummy dia sapukan dia sleep tight ni…dia tumbang.. tak awal juga.. sebab sapu pun lewat haha..
Sleep tight selalunya ambil masa 30minit gitu laaa untuk tumbangkan Erika
Mummy diluted sleep tight ni..
Kalau hangpa takmau dilute pun ok.. dia ready-to-wear sebenarnya..

Erika memang jenis wajib tidur 10jam+
Tapii.. dia akan mangkit check ada orang tunggu dia ke tak few times dalam 10jam tu..

Sejak kena sapu minyak sleep tight ni.. dia memang lena sungguh
Tukar CD dia pun dia tak heran.. sebelum sebelum ni.. dia akan marah..

Lepas tu.. mangkit tidoq pun muka ceria siap pakej ketawa mengekrk lagi..

Kalau kome atau ahli keluarga kome jenis kuat tahan mata.. susah nak kena etc.. moleh bebenor le cuba sleep tight ni.. demi tidur yang berkualiti..

Whatsapp 0132023394 naa kalau mau order

senarai harga essential oil Gritz

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.