SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Jom tukar bantal baru

Sedar tak sedar dah 5 tahun tak tukar bantal.

Dari mula masuk rumah dulu lagi..mihaha

Patut la bantal pun dah kemek, dah tak gebu, berbau semacam, penuh peta pulak tu!

Apa kata, masuk tahun baru ni, tukar bantal baru semua yang kat rumah tu.

Bantal pun orang pos je sekarang ni, terus ke muka pintu!

#bantalhotelDAG
#bantalbest
#petuatidurnyenyak
#petuatidurlena
#sayajualbantalhotel

Harga : rm44

Promosi : rm41 satu

Combo 3 biji rm120

Combo 5 biji rm200

(Excl.postage)
Postage

1 biji – rm10
3 biji – rm14
5 biji – rm18

whatsapp 0132023394

Bantal hotel berkualiti tinggi

BANTAL HOTEL UNTUK KEGUNAAN ANDA

-100% kualiti hotel
-Bantal baru terus dari kilang.
-Bantal ini hanya dibuat untuk supply kepada hotel.
-Material : polyester fiber

?KELEBIHAN:

-Hygiene – tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang athma.
-Lembut & gebu – dibuat dari bahan yang empuk.
-Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu.
-Selesa dan tidak panas.
-Mudah untuk dicuci & dijaga.
-Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik.

Saiz bantal : 19″×29″
Harga RM44

Harga promosi : rm41 satu

Combo 3 biji rm120

Combo 5 biji rm200

(Excl. postage)
Postage cost

1 biji – rm10
3 biji – rm14
5 biji – rm18

Untuk order,
whatsapp 0132023394

Order, bayar dan terima!

Tidur selesa di rumah, seperti di hotel

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.