SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Hero factory 2

Seekor lagi datang….pasrah…nak buat macam mana kannn..

image

Susun sebaris…baru jadi 3…banyak lagi kat kedai..uhuksssss….

image

Abaikan botol ubat yang interframe tu ya…selonggok ubat dia kena makan….

Posted from WordPress for Android

Terapi cik gedebi

Kalau mengadap ni. Lupa sakit. Patut bawa masuk OT!!

image

Koleksi dia…haaaa semua yang dah campur aduk..

image

Kat dalam campur semua..hmmm..tapi dia tau pula cari. Harta dia kan..

image

Bersama yang lain….

image

Buku panduan ni ala ala schematics or working instruction laa..simpan semua..juga modal dia berangan…

image

Posted from WordPress for Android

Hero factory

Kesukaannya kini…siap ada nota nak yang mana dulu.kalau cukup semua mau dapat seketul galaxy note..huwahuwaaaaa…buat masa ni…

image

Apa nama?? Splitface dan….

image

Evo. .yang mana baik yang mana jahat tahh.. Evo baik kot….

Takat jam ni…this is yang terkini..

Posted from WordPress for Android

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.