SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

bermain main bersama…

Alhamdulillah

dah 2 minggu kat Taska anak saya sudah dijalankan semula ‘kelas’ belajar iaitu isnin sampai rabu dan kelas art khamis dan jumaat

minggu ni dia buat UFO

dan ulat daripada kertas bekas telor tu tapi tak dan nak ambik gambaq…dah kena buang dengan daddy sebab kami agak curiga akan keselamatan.mana la tau ada hama kaaa…

anak aku nih kan….Alhamdulillah..dah pandai TAIP nama sendiri..TAIP ya bukan tulis hahahahhaahaaaaa

ok la tuuu

selain daripada itu

anak  aku ni suka main jual jual barang

dia jadikan ‘buah’ dam dan kad memory sebagai duit

(sebenarnya dia berangan nak monopoli set)

mana acik Cik wa ni..kata nak tunjuk set monopoli junior yang dia jual!

mommy tunggu tauuu

inilah ‘duit’ mata wang rasmi kedai dalam rumah.

macam macam ada dijual

daging gajah?daging rimau???segalanya ada!macam macam ada!!

tiket naik UFO pun ada!

How To Say I Love You

Tahukah anda

bahawasanya saya yang perasan brutal ini memang liat nak sebut di alam nyata akan perkataan I Love You kepada suami saya yang handsome itu?

Kenapa?keran saya berpendapat sejak zaman saya dara sunti yang cun lagi gah itu…kalau saya perasan saya hebat saya kena ‘kontrol’ sikit akan penggunaan  I LOVE YOU

walaupun I REALLY REALLY LOVE YOU…

Kalau kat anak saya..saya selalu luahkan

tapi kat En.MNO saya JUAL MAHAL sikit

Maka…saya selalu guna ruangan blog hamparan luas ini menyatakan I LOVE YOU En.MNO!

egoistikkah??

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.