SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Manjakani asli ada dijual di sini

Cerita #manjakani lagi

BACA LE SAMPAI HABIS..PLEASEEE
1. Serbuk manjakani yang kak fid jual ni adalah 100% manjakani.

Kita tak campur apa apa ye…
2. Kapsul manjakani

Kita guna kapsul halal. Don’t worry ye?

Hanya serbuk manjakani asli yang dimasukkan ke dalam kapsul..with love lanting lanting berterbangan..mmmmaaahhh kata #erika baby diva akak!😅
3. Homemade

Nan hado kilang! Doakan akak ada kilang ye..mihahaha
Ok

Ini nak cerita

Mukadimmah panjang 14 depa le pula!
My customer…  beliau hubungi kak fid untuk membeli serbuk manjakani

Beliau nak gunakan untuk ‘cuci – cuci’

Yess..manjakani memang sangat bagus for ladies..

– hanya perlu campurkan serbuk ke dalam air suam dan gunakan..
Kemudian

Customer hubungi akak lagi

Kabo beliau

“Saya tak boleh la nak telan air manjakani”
So akak pun kabo le

Yes..memang hazabun pahit berdengung.. sebab tu wujud kapsul manjakani ini..

Maka beliau..zass..mai ambik hatta dah jam 11pm lebih??
Rumah dekat je😅
Maka..bersembang la sekejap

Kann ko kan kak fid..pukoi 11pm pun ko gamak ajak bersembang😅

Ponti ke ko ni?
Al kisah

Kes keputihan
Beliau kabo..

Lepas beliau mengamalkan ‘tangas’  macam kak fid kabo.. kegatalan mula hilang..

Mendelah tu pun mula keluar dan rasa makin selesa!

Alhamdulillah

‘Tangas’ = awak campurkan serbuk manjakani dalam air panas mendidih..masukkan dalam gayung ke any container yang agak agak kalau awak bertinggung ngam ngam dengan awak..selubung le 

Dok situ sat..

Lepas tu awak akan rasa selesa dan mesti akan repeat?

Segar nyaman gitu

Baik untuk pemulihan alami

Hati hati dengan ayat panaih tu naaaa..

 Itu je ceritanya

Nak try manjakani asli ni?

Hubungi kak fid ye

Manjakani Asli ada di sini

Kisah #manjakani

Kapsul manjakani #homemade
Suatu hari tu kak Fid dapat whatsapp
“Kak..kenapa lepas saya amalkan manjakani saya kena KEPUTIHAN?”
Baca je soalan tu..kak Fid dah rasa sesuatu
Then kak fid pun tanyalah beliau..
Apa beliau rasa..macam mana rupa keputihan etc..
Seram juga tauu
Beliau cakap sebelum ni tak de pun macam tu..
Sembang sembang..
Taraaa..
Nak tau?

Apakah ‘KEPUTIHAN’ tersebut??
Rupa-rupanya..itu…petanda seorang wanita itu sedang subur..(dikira dengan tarikh datang haid etc)
Korang tau dak cara mengenalpasti waktu subur?

(Kak fid guna kaedah ni la untuk family planning..ambikkauuu 10 tahun kahkah)
Ok..

Puan tersebut..baru perasann.of course beliau happy sebab beliau sedang dalam usaha nak mendapatkan anak??
Alhamdulillah #manjakani #asli memberikan cahaya..

Kihkihkih
Puan tersebut tak kena keputihan pun sebenarnya.. beliau ingat itu keputihan..salah sangka sikit je..???
Nak manjakani asli? Meh contact akak
Kapsul manjakani RM24 /botol
Serbuk manjakani

RM20/ botol
Postage

RM8 SM

RM11 SS
Untuk tempahan

Whatsapp 0132023394 sekarang
Whatsapp 0132023394 sekarang
Whatsapp 0132023394 sekarang

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.