SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Tudung bawal selesa dipakai
Mari mari mari
Tudung bawal Mirabelle

Harga: RM 25
Material: Customized Cotton Paris Voile

Why Mirabelle?
Kan?why?why?

Kainnya lembut . Selesa..mudah dibentuk
Tak mudah kedut..tak iron pun okayy..
Corak-corak yang cantik
Bidang 45 inch extra
Boleh digayakan pelbagai gaya
Kelabuhan yang boleh dilaraskan mengikut kesesuai pemakai
Menaikkan seri wajah
Menjadikan si pemakai kelihatan lebih muda..

Visit MIRABELLE BAWAL!

Visit instagram MIRABELLEBAWALSCARF!

Visit FB page TUDUNG BAWAL MIRABELLE

meh contact Fid cepat cepat cepat

Whatsapp 0132023394
CLICK SINI untuk terus whatsapp!

Selagi stok masih ada
For fast payment only(dalam masa 24 jam wajib buat bayaran)

Tudung MIRABELLE BAWAL

Dear All

Kak Fid is officially jadi agent  Tudung Bawal MIRABELLE

Mailah pakat support akak ye..hehe..

Lawa lawa tauu.

Ok

Ni gambarnya..

Haaaa.caantik-cantikkannn..

Like page facebook MIRABELLEBAWAL-Erika akak ni ye

Click here to go fb page MIRABELLEBAWAL-Erika
Thank you

Boleh juga follow instagram

MIRABELLEBAWAL SCAFT

Follow tau

Nak tanya apa apa whatsapp le ye

0132023394

Ok.

Continue reading »

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.