SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

TUDUNG BAWAL CANTIK YANG SELESA DIPAKAI

April – Ramadhan collection 2018

3 designs

RM25 sehelai

Postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM11

Whatsapp 0132023394 ye untuk order

Sebabbb..

CANTIK

CANTIK

CANTIK

Salam

Nak tau dak apakah keistimewaan #tudung #bawal #mirabelle?

Siapa nak tau sila angkat kening hahaha?

Okayy..okayyy

Keistimewaannya adalah

# bidang 45 plus boleh dilaraskan labuh mengikut kesesuaian gaya si pemakai.

# Tidak panas  walaupun cuaca panas terik berdeting. Sesuai sangatlah dengan cuaca Malaysia dan negara khatulistiwa?

# Material daripada cotton voile paris yang lembut dan mudah dibentuk

# telinga kita tidak berdengung/bengang atau terasa macam tersumbat??

# mudah digosok dan tidak mudah berkedut / kalau berkedut pun tidak ketara.

# design yg sentiasa up-to-date.

# Limited exclusive. Tak ada reprint. Kalau sold out maka habis teruslah ..menangislah di bucu katil tuu..haha..

Kalau nak …kena cepat cepat book masa preorder tu..???

Tauuu…

**NOTA **

Untuk penjagaan tudung yang awesome ni…
@ Elakkan mencuci dengan menggunakan washing machine secara terus.

Masukkan ke dalam laundry net terlebih dahulu sebelum memasukkannya ke dalam mesin basuh anda
Cucian tangan is highly reccomended..

Tak perlu gonyoh atau berus cukup celup celup..bilas..sidai je?

@ Tidak perlu letak pelembut fabrik.

Nanti lunyai tudung uols tauu..jadi susah nak dibentuk pula

Kain ni dah cukup lembut dah tauu

@ Elakkan mengeringkan tudung cantik ini dengan dryer/mesin pengering

Rosak struktur nanti.. jadi berelectrostatic

Kain ni dah cukup mudah kering dah.

Sidai bawah angin kipas pun dia akan kering

#mirabelle #bawal #bawalviral

#bawallovers
Sebarang pertanyaan atau kalau nak order..

Do contact me..yeaa..
Mirabelle agent

Fid

Whatsapp 0132023394
Atau klik link

CLICKSINI untuk terus whatsapp!

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.