SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Kan

selalunya begitu la

Tetapi adalah amat mustahak untuk kita mengetahui tanggungjawap masing masing

tak perlulah nak salahkan sana dan sini

Saya sungguh pilu mendengar akan kisah curang curang curang nih

Kenapa ikut sangat nafsu ?

Apa yang kaucari??
Tak semestinya dari jauh padang itu nampak hijau rumputnya segar…rupanya hanyalah rumput tiruan…

apa pandangan kalian tentang kes meningkatnya kisah curang curang dalam ikatan perkahwinan ini??

Ada yang berpunca daripada Facebook!  ish ish…

Ingat ya

jangan sampai yang dikejar tak dapat yang dikendong keciciran..bagaikan anjing dengan bayang bayang…

How To Say I Love You

Tahukah anda

bahawasanya saya yang perasan brutal ini memang liat nak sebut di alam nyata akan perkataan I Love You kepada suami saya yang handsome itu?

Kenapa?keran saya berpendapat sejak zaman saya dara sunti yang cun lagi gah itu…kalau saya perasan saya hebat saya kena ‘kontrol’ sikit akan penggunaan  I LOVE YOU

walaupun I REALLY REALLY LOVE YOU…

Kalau kat anak saya..saya selalu luahkan

tapi kat En.MNO saya JUAL MAHAL sikit

Maka…saya selalu guna ruangan blog hamparan luas ini menyatakan I LOVE YOU En.MNO!

egoistikkah??

P-G-K

Dah lama saya tahu blog anasfadilah memang hit dengan pil gugur kandungan/pil gugur anak

membaca akan entrynya yang ini betul-betul menaikan kemarahan saya

marah lagi ka mak cik??

haaa marah laa

sebab apa???

sebelum tu nak habaq

anasfadilah tak supply pil gugur kandungan ya

dia tiada kaitan pun tapi tak tau la apa kes entah …orang yang tidak dikenali menanya akan bab pil itu kepadanya

apa buat saya angin??

saya ambil dari blog anasfadilah yaa

dan

dah la tak cerdik pendek akal plak..kurang ajar la plak…

sebat je laaaaaaaa

baru ja dihebahkan kes bunuh budak ada lagi nak jadi pembunuh??

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.