SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

Hi my singer confidence 7465

Sempena new year mari kita mulakan denhan menjahit
Bercadang nak buat clothpad
Dah lama tak buat hukhukhuk

image

Insert pad.
Terdiri daripada kain flannel dan fleece.
Jahit 2 keping..senget
Senget adalah seni terhebat hahahahaaaaa

image

Ok..list of my singer confidence 7465 sewing pattern

image

Singer confidence 7465

Here we go.. I bought a new sewing machine just now. Kemain kan.
Bukan dah ada ke? Ya..tapi yang di special sikit sebab buh benang otomatik..auto threaded(sp?)..oklah sikit…tidaklah aku nak kena harapkan orang lain untuk buh benang…

image

Muka depan manual instruction. Baca dulu noooo…
image

Di dalam kotak….ok mai kita buka..
image

Dah buka..ewah..tak rasmi lagi pun…kihkihkih
Semoga aku memanfaatkannya…mari kita usahakan dengan penuh komited..

Posted from Fid’s Samsung Galaxy Note 3

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.