saya taip

‘sosilawati hilang’’ then saya telah dibawa ke satu laman sesawang

lawan forum

di sana mereka ‘buat lawak’ memberi alasan misteri kehilangan Datuk Sosilawati

saya compiled apa mereka komen ya..mmm….orang yang join forum seumpama memang kerjanya  berforum dan mmemperkatakan benda benda tak berfaedahkah?

entah laaa

1. balik kampung nak beraya

2. pergi shopping raya

3. kena bawa lari ke Lambok/Lombok

4. Bersembunyi dari AhLong

5. Kena culik

6. Balik indon

7. Migrate diam diam

8. Lari ikut lelaki lain

9. Lupa jalan pulang

10. sesat tak ada kompas penunjuk arah

11. kena tahan kat hospital

12. tersasar ke kampung bunian

13. kenatangkap dengan orang asli..salah masuk jalan

14. pergi bercuti diam diam

15. bincangkan bisnes tanpa mahu diganggu

16. tengah berehat tanpa gangguan…tak nak bagi ada orang kacau

itulah antara yang mereka ‘bincangkan’

maafkan saya jika ada yang tersinggung…

Semoga semuanya selamatlah hendakNYA

Datuk Sosilawati dah menikah lainkan?mana suami baru dia??kenapa Nash masih terlibat/dilibatkan kenapa nak kena sebut bekas isteri Nash..nama syarikat Datuk Sosilawati tu dah cukup gah kan…

Related Posts with Thumbnails