SWEETSTORY - TIP PENYUSUAN SUSU IBU

New Tupperware..lip lap lip lap

Cuaca macam cerah tapi tak pasti sebab kami kerap tertipu dengan tinted flass window…hahahahahahaha
Last Saturday saya pergi collect new Tupperware..Bekas bekal..Maka hari ini ibu an anak rasmilah Tupperware nihBangga bangga kahkahkahkah

Saya bawa mi goreng hari ni….

Minggu depan cuti sekolah…tak sabaq nak cuti hahahahahahah

ehh anak yang cuti aku pula yang over!

 

Tupperware lipat

Tupperware and me… Aku memang tak boleh la dengan tupperware ni. Bikin jiwa kacau…Tak tau la nak kata lagu mana..stress kahkahkahkahIdak leeeeGurau jeeeeSaya suka tupperwareNasib ‘baik’ la rumah kecil maka kalau nak beli tu fikir 377kali…

Fikir ruang nak letak harharharhar…Tak ada ruang la.
OK terkini…ehhhTupperware ni dah lama aku beli tapi hari ii rasa nak promote…ehhh aku bukan jual yaa…promote je kahkahkahkahnama tupperware ni tak tau flexible?flexi?? tak ingat


Aku selalu bawa tupperware ni kat dalam beg aku…ya la diakan boleh ‘lipat’…Jimat ruang

Haaa macam ni rupanya kalau berada di dalam beg saya!


Selalu kalau nak tapau kita keluarkan dan taraaa gitu…tak perlu polisterin container tu..apa orang panggil??

Related Posts with Thumbnails

Loading

PENAFIAN

Yuitsumuni.com® adalah ‘personal blog’ dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak lain.

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil daripada cetusan idea penulis melainkan yang dinyatakan sumbernya.

Segala isi kandungan blog ini dilarang diterbitkan semula sama ada di ‘copy-paste’ atau dijadikan bahan di mana mana forum atau blog persendirian dan sebagainya tanpa keizinan penulis.Tertakluk kepada semua post/entry.karangan original saya.Sekian, terima kasih.

Protected by Copyscape Original Content Check


TIP PENYUSUAN DAN KEIBUBAPAAN


http://sweetstory.yuitsumuni.com

Disclaimer on sweetstory.yuitsumuni.com: Artikel yang ditulis atau dikumpul sebelum tarikh 4 April 2010 adalah artikel yang terhasil/terkumpul dengan campur aduk perasaann tanpa pengetahuan yang sepatutnya.Namun entry dan artikel selepas 4 April 2010 adalah entry/artikel yang lebih menjurus kepada promosi susu ibu yang sebenar..selepas menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor(MBFPC) Training.